خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت تشکیل زنجیره ارزش برای ساماندهی تولید تا عرضه انجیر/ تولید حدود ۹۵ هزار تن انجیر در کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 29 مرداد 1398 - 12:50
مقدم تشکیل زنجیره ارزش انجیر را برای ساماندهی تولید تا عرضه این محصول ضروری دانست.
انجير،كشاورزي،گرمسيري،استان،جهاد،محصول،مديريت،فارس،امور،دوره

سرپرست دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری مطرح کرد؛
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، زهرا جلیلی مقدم سرپرست دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی تشکیل زنجیره ارزش انجیر را برای ساماندهی تولید تا عرضه این محصول ضروری عنوان کرد و گفت: این زنجیره باید با حضور همه فعالان، تولیدکنندگان، صاحبان صنایع و سایر مرتبطین این محصول به منظور ساماندهی تولید تا عرضه و توسعه صادرات این محصول تشکیل شود.
مقدم با اشاره به اهمیت مدیریت بهینه باغ‌های انجیر برای افزایش کمی و کیفی این محصول، افزود: انجیر یکی از مهمترین محصولات باغبانی است که می‌تواند نقش مهمی در ارزآوری داشته باشد.
وی بیان کرد: میزان تولید انجیر در کشور، حدود ۹۵ هزار تن از سطحی بالغ بر ۶۰ هزار هکتار است و استان فارس بزرگترین تولید کننده انجیر خشک در کشور است.
بیشتر بخوانید: ضرورت توسعه زنجیره های توزیع در بخش کشاورزی
سرپرست دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به برگزاری دوره ملی آموزش کشت و مدیریت باغات انجیر در استان فارس با حضور کارشناسان باغبانی ۱۱ استان انجیرخیز کشور، گفت: معاونت امور باغبانی این دوره را با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان فارس در ۲۷ و ۲۸ مردادماه سال جاری در مرکز آموزش ان استان برگزار کرد.
وی افزود: کلیات و گیاه شناسی انجیر، اقلیم و نیاز‌های اکولوژیکی آن، اصول احداث باغ، ارقام، مدیریت گرده افشانی و بر دهی انجیر توسط اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی، تشریح شد.
جلیلی مقدم ادامه داد: همچنین در این کارگاه اصول مدیریت باغ شامل هرس، تغذیه، مبارزه با آفات و بیماری‌های این محصول، برداشت و فرآوری آن نیز تشریح و بررسی شد.
امید می‌رود پس از این دوره همه کارشناسان نسبت به تبادل و انتقال این اطلاعات به صورت استانی اقدام کنند.
انتهای پیام/
برگزاری دوره ملی آموزش کشت و مدیریت باغات انجیر