خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیار علویان یکپارچه غرق در جشن و سرور عید غدیر

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 29 مرداد 1398 - 10:21
عاشقان و شیفتگان حضرت علی(ع) در دیار علویان در شب عید غدیر با برپایی ایستگاه‌های صلواتی در میادین اصلی شهر به جشن و سرور پرداختند.
ديار،غدير،عيد،مازندران،برپايي،صلواتي

عاشقان و شیفتگان حضرت علی(ع) در دیار علویان در شب عید غدیر با برپایی ایستگاه‌های صلواتی در میادین اصلی شهر به جشن و سرور پرداختند.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، همزمان با فرارسیدن عید غدیر، مردم دیار علویان با برپایی ایستگاه‌های صلواتی در میادین اصلی شهر به جشن و سرور پرداختند.
آذین‌بندی خیابان‌ها و میادین، برپایی ایستگاه‌های صلواتی، پخش نذورات، برپایی مراسم جشن میلاد در اماکن مذهبی و فرهنگی از جمله برنامه‌های شب عید غدیر در استان مازندران به‌شمار می‌رود.
استان مازندران با داشتن یک‌هزار و ۳۶۱ امامزاده رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داد؛ مردم این دیار جزو نخستین افرادی بودند که از خاندان اهل بیت استقبال کردند و به همین‌خاطر استان مازندران به دیار علویان شهرت دارد.
جشن‌های ولایت علوی اکمال دین نبوی همزمان با شب عید غدیر در 300 بقعه متبرکه مازندران با همراه با تجلیل از سادات، مدیحه‌سرایی، شعرخوانی با موضوع ولایت و اجرای برنامه مشاعره برگزار شده است.
برنامه مازرونی‌شو نیز دوشنبه‌شب با حضور پرشور مردم شهرستان ساری همراه با موسیقی سنتی مازندرانی در بوستان ولایت ساری برگزار شد.
انتهای پیام/86031/غ/و