خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمنان در رویارویی با ملت بزرگ ایران کم آورده اند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 14 بهمن 1397 - 10:30
ایلام - استاندار ایلام گفت: دشمنان انقلاب اسلامی در رویارویی با ملت بزرگ ایران کم آورده اند.
انقلاب،نظام،اسلامي،ايلام،ايران،دشتكي،سليماني،آورده_اند

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی صبح یکشنبه در مراسم آیین افتتاح و بهره برداری از پروژه های صدا وسیمای ایلام اظهار داشت: از همراهی و همکاری خوب صدا و سیما در انعکاس دستاورد ها و خدمات نظام و دولت صمیمانه تشکر می کنم.
وی با اشاره به اینکه در چهل سالگی نظام بایست گفتار و رفتار ما نیز پخته شود، تصریح کرد: پختگی یعنی اینکه مروری دوباره به شعارهای اصیل انقلاب اسلامی همان استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی داشته باشیم.
استاندار ایلام افزود: در اوایل انقلاب رسانه های بیگانه تحلیل می کردند که این انقلاب چند ماه دوام ندارد اما امروز جشن ۴۰ سالگی نظام است و آنها از گفتار دیروز خود وتحلیل اشتباهی که داشتند شرمسار هستند.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: امروز که دشمنان انقلاب اسلامی در رویارویی با ملت بزرگ ایران کم آورده اند روی به شیوه های پلیدی چون جنگ روانی و تحریم های اقتصادی آورده اند.
وی افزود: دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران با برجام کاری کرد که آمریکا در جهان منزوی شود.
استاندار ایلام گفت: آنها در حین مذاکرات جنگ روانی به راه انداختند تا جهان را علیه ایران بسیج کنند اما عملکرد خوب کشورمان درسیاست خارجی باعث شد که نتیجه برعکس شود.
وی افزود: مردم همیشه از مسئولان در دفاع از نظام و کشور جلو تر بوده اند.