خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت نام 17 نفر در انتخابات ریاست فدراسیون ورزش های رزمی

فارس | ورزشی | دوشنبه، 28 مرداد 1398 - 17:38
زمان ثبت نام از کاندیداهاى انتخابات ریاست فدراسیون ورزش هاى رزمى امروز با ثبت نام 17 نفر به پایان رسید.
فدراسيون،انتخابات،ثبت،رياست،رزمي،روز،پايان،زمان،رئيس،احمدي

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزارى فارس، ثبت نام از کاندیداهاى انتخابات ریاست فدراسیون ورزش هاى رزمى از روز دوشنبه ١٤ مرداد ماه آغاز شده بود و امروز زمان ثبت نام از انتخابات به پایان رسید.
در نخستین روز از این انتخابات و در ساعات اولیه ثبت‌نام از نامزدهای این فدراسیون، محمود رشیدى رئیس پیشین فدراسیون با حضور در فدراسیون برای شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی ثبت نام کرد.
رشیدی تا اوایل اردیبهشت ماه رئیس فدراسیون ورزش‌های رزمی بود و به دلیل پایان دوره چهار ساله خود جای خود را به سرپرست سپرد تا انتخابات ریاست فدراسیون هر چه زودتر برگزار شود.
امروز دوشنبه در روز پایانی این انتخابات، منصور عبدی، رضا شیرین آبادی، عباسعلی اکبری ، بهزاد دیوکان و علی غفاری با حضور در فدراسیون مدارک خود را تحویل داده و ثبت نام کردند.
در ادامه این ثبت‌ نام ها، طی چند روز گذشته، علیرضا خسروی، فرهنگ شادنیا، سید عباس احمد پناهی، حسن طاهریان، سید صلاح الدین نقش‌بندی، محمد ضیایی پور، افشین چگینی، محمدرضا اوجی، یوسف بهتری، محسن احمدی و محمد نوحی برای حضور در انتخابات ثبت نام کرده بودند.
محمد نوحی رئیس سابق و محسن احمدی دبیر سابق فدراسیون ورزش های رزمی در دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد مسئولیت هدایت فدراسیون را برعهده داشتند و ارتباط بسیار خوبی نیز با رئیس جمهور و برادر وی داشتند که در این دوره از انتخابات نیز با ثبت نام در انتخابات ریاست فدراسیون برای یک بار دیگر شانس خود را امتحان کردند.
جلال نادمی دبیر مجمع انتخابات فدراسیون ورزش‌های رزمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که آیا زمان ثبت نام در انتخابات ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی به پایان رسید یا خیر گفت: بله زمانی که از پیش اعلام شده بود، امروز(دوشنبه) آخرین زمان فرصت برای ثبت نام در انتخابات فدراسیون ورزش های رزمی بود، راس ساعت 15 زمان ثبت نام به پایان رسید و در واقع پرونده ثبت نام در انتخابات ریاست فدراسیون بسته شد.
این پورسه کاری به مدت 10 روز کاری انجام شد.
انتهای پیام/ر