سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

500 هکتار از اراضی جنگلی ترکیه در آتش سوخت

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 28 مرداد 1398 - 17:37
وزیر کشاورزی و جنگلداری ترکیه از سوختن 500 هکتار از اراضی جنگل‌های ترکیه در آتش خبر داد.
تركيه،آتش،كشاورزي،ازمير،جنگلداري

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «بکیر پاکدمیرلی» وزیر کشاورزی و جنگلداری ترکیه اعلام کرد که حدود 500 هکتار از اراضی جنگلی شهر «ازمیر» و ساحل دریای اژه ترکیه بر اثر آتش‌سوزی از بین رفته است و آتش‌نشانان همچنان در تلاش برای مهار آتش هستند.
طبق گفته وزارت جنگل و کشاورزی ترکیه، این آتش‌سوزی در روز یکشنبه و در چهار منطقه مختلف از جمله جنوب غربی استان موغله و ازمیر رخ داد.
وزیر کشاورزی و جنگلداری ترکیه به خبرنگاران گفت که با تلاش یک تیم 1500 نفری، آتش در منطقه «اورلا» مهار و در شهرهای میلاس و بدروم به طور کامل خاموش شده است، البته برخی از روستاها در این مناطق تخلیه شده و بخش‌هایی از چهار خانه در اثر شعله‌های آتش از بین رفته است.
به گفته این مقام ترکیه‌ای، این آتش‌سوزی‌ به دلیل سهل‌انگاری و بی‌احتیاطی رخ داده که منجر به آسیب درختان و حیات وحش شده است.
این حادثه تاکنون کشته‌ای نداشته است.
انتهای پیام/ق