خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 01 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۴ پروژه عام المنفعه هفته دولت در شفت بهره برداری می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 28 مرداد 1398 - 17:29
شفت- فرماندار شفت با اشاره به بهره برداری از ۵۴ پروژه عام المنفعه همزمان با هفته دولت در این شهرستان، گفت: بیش از ۳۸ میلیارد تومان برای این پروژه های هزینه شده است.
شهرستان،شفت،دولت،خدماتي،هفته،كشور،محسني،شهيدان

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا محسنی عصر دوشنبه در نشست ستاد گرامیداشت هفته دولت شفت که در سالن میرزای شفتی فرمانداری این شهرستان برگزار شد با اشاره به اینکه هفته دولت فرصت مناسب برای بیان خدمات دستگاه‌های اجرایی و خدماتی است، اظهار کرد: گاهی اوقات در اطلاع رسانی خدمات دولت که همان دستاوردهای نظام اسلامی است کوتاهی می شود.
وی با بیان اینکه نقدها باید منصفانه و با در نظر گرفتن شرایط روز کشور باشد، گفت: ایجاد امید در جامعه وظیفه همه دستگاه ها است.
فرماندار شفت رمز ماندگاری شهیدان رجایی و باهنر را ساده زیستی و یکسان بودن گفتار و عمل آنها دانست و افزود: ولایت پذیری از دیگر شاخصه‌های این شهیدان والا مقام بوده که باید از سوی همه مسئولان سرلوحه قرار گیرد.
محسنی در ادامه همچنین به برخی عوامل عقب ماندگی شهرستان شفت نیز اشاره و تصریح کرد: انتخاب این شهرستان به عنوان یکی از ۳۱ شهرستان کمتر توسعه یافته کشور فرصت مناسب برای تمرکز دستگاه‌های اجرایی و خدماتی استان و کشور برای جبران عقب ماندگی‌های شهرستان شفت است.
وی با بیان اینکه در هفته دولت امسال ۵۴ پروژه عمرانی و خدماتی با اعتباری بیش از ۳۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهره برداری می رسد، بیان کرد: مهمترین طرح‌های در حوزه راهسازی، بنیاد مسکن، برق، گردشگری، کشاورزی و آب شرب روستایی است.