سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حجاج آذربایجان‌شرقی از ۱۳ شهریور باز می‌گردند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 28 مرداد 1398 - 15:52
تبریز- مدیر حج و زیارت آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه مدت اقامت زایران استان در سرزمین وحی ۴۳ روز بوده است، گفت: اولین گروه حاجیان استان از ۱۳ شهریور به کشور بازمی گردند.
استان،حاجيان،كاروان،روحي،تبريز،آذربايجان،شرقي

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر روحی ملکی روز دوشنبه اظهار کرد: نخستین گروه ۲۷۰ نفری حاجیان استان در قالب ۲ کاروان ساعت ۲۲ و ۴۵ دقیقه سیزدهم شهریور ماه از طریق فرودگاه تبریز به کشور بازمی گردند.
وی با بیان اینکه در مدت اقامت در عربستان یکی از زایران بیت الله الحرام استان فوت و یک نفر هم به خاطر بیماری بستری شد، افزود: آخرین کاروان آذربایجان شرقی نیز ساعت ۳ و پنج دقیقه بامداد ۱۷ شهریور به استان برمی گردند.
روحی ادامه داد: «فاطمه صغری عباسزاد رفیع» از تبریز به علت ایست قلبی، قبل از ایام تشریق فوت شد و بقیه حاجیان در سلامت کامل هستند.
مدیر حج و زیارت آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به اینکه زایران استان روزهای اول ماه محرم را در مدینه منوره یا مکه مکرمه خواهند بود، گفت: برای حجاجی که در این ایام در سرزمین وحی هستند، برنامه های فرهنگی که بعثه مقام معظم رهبری در هتل های محل اقامت حاجیان برنامه ریزی کرده، اجرا می شود.
روحی افزود: حدود ۴۱۵۰ زایر آذربایجان شرقی در قالب ۲۹ کاروان و ۷۰۵ زایر استان اردبیل نیز از فرودگاه تبریز به حج مشرف شدند.