خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فراخوان پژوهشگاه قوه ‌قضائیه برای دریافت ایده‌ها و نظرات

تسنیم | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 28 مرداد 1398 - 12:10
رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه با اشاره به فراخوان پژوهشگاه قوه ‌قضائیه برای دریافت ایده‌ها و نظرات گفت: در همین راستا در سایت پژوهشگاه امکانی را فراهم کرده‌ایم تا نخبگان حوزه و دانشگاه و همچنین قضات دستگاه قضایی ایده‌ها و نظرات خود را ارسال کنند.
پژوهشگاه،نظرات،نخبگان،قضائيه،قوه

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سید حجت‌اله علم‌الهدی، رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه به دستور رئیس قوه قضائیه برای ایجاد تحول در این پژوهشگاه اشاره و اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامه‌های ما برای ایجاد تحول در پژوهشگاه دریافت ایده‌ها و نظرات نخبگان حوزه و دانشگاه و قضات محترم دستگاه قضا است.
وی با بیان اینکه استفاده از نظرات و ایده‌های نخبگان به منظور ارتقای جایگاه علمی پژوهشگاه است، تصریح کرد: پس از بررسی ایده‌ها و نظرات دریافتی در کمیته‌ای که به همین منظور در نظر گرفته شده، ایده‌های برتر و موثر استخراج و از صاحبان این ایده‌ها در صورت لزوم دعوت خواهیم کرد تا به‌صورت حضوری از نظراتشان بهره بگیریم.
رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه یادآور شد: در همین راستا در سایت پژوهشگاه امکانی را فراهم کرده‌ایم تا نخبگان حوزه و دانشگاه و همچنین قضات دستگاه قضایی ایده‌ها و نظرات خود را از طریق سایت پژوهشگاه به آدرس http://www.ijri.ir/cmnts.html برای ما ارسال کنند.
انتهای پیام/