سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لواندوفسکی، بازیکن برتر هفته نخست بوندس‌لیگا شد

فارس | ورزشی | دوشنبه، 28 مرداد 1398 - 11:44
مهاجم ملی‌پوش و لهستانی بایرن مونیخ به عنوان بهترین بازیکن هفته نخست فصل جدید لیگ فوتبال ژرمن‌ها انتخاب شد.
گزينش،بازيكن،ليگ،شنبه

مهاجم ملی‌پوش و لهستانی بایرن مونیخ به عنوان بهترین بازیکن هفته نخست فصل جدید لیگ فوتبال ژرمن‌ها انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاری فارس،‌با انجام پیکارهای هفته نخست فصل 2020-2019 لیگ ژرمن‌‌‌ها که در روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه انجام شدند، بازیکن برتر این مسابقات گزینش شد.
هفته‌نامه ورزشی کیکر برای این منظور مطابق معمول کار گزینش را انجام داد و روبرت لواندوفسکی را انتخاب کرد.
این فوروارد که از سال 2014 در خدمت سرخ‌پوشان است، در جدال افتتاحیه که شنبه شب انجام گرفت، در تساوی 2 بر 2 مقابل «بانوی پیر»‌بوندس‌لیگا 2 گل زد.
به همین خاطر عملکردش مورد توجه گزینش‌کنندگان قرار گرفت.
انتهای پیام/ا