خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم در حوزه مدرسه سازی هم ورود کنند

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 28 مرداد 1398 - 10:45
‌استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بدون همکاری و همراهی مردم نمی‌توان در حوزه آموزش و پرورش به موفقیت رسید و باید مردم همانطور که در امور مذهبی و ساخت مسجد تلاش می کنند در حوزه ساخت مدرسه نیز ورود کنند.
ساخت،پرورش،آموزش،بلوچستان،سيستان،مدرسه،حوزه،استان،عمومي

‌استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بدون همکاری و همراهی مردم نمی‌توان در حوزه آموزش و پرورش به موفقیت رسید و باید مردم همانطور که در امور مذهبی و ساخت مسجد تلاش می کنند در حوزه ساخت مدرسه نیز ورود کنند.
‌به گزارش ایسنا- ‌احمدعلی موهبتی در بازدید از فضاهای آموزشی جنوب استان بیان کرد: نگاه وزارت آموزش و پرورش به همه مناطق کشور با رویکرد وفاق ملی شکل گرفته که با حضور سرپرست وزارتخانه در سیستان و بلوچستان این مهم اجرایی شده و با ظرفیت‌های خوبی رو به پیشرفت است.
وی تاکید کرد: باید همه قشرها به آموزش و پرورش کمک کنند و حداقل در تامین هزینه ۲۵ درصد ساخت مدارس همکاری و مساعدت کنند تا دولت نیز وظیفه خود را انجام دهد.
موهبتی با بیان اینکه این استان از نظر نیروی انسانی، فضا و امکانات محروم‌ترین نقطه استان است، افزود: دولت موظف است مشکلات حوزه آموزش و پرورش را حل کند تا بتوانیم به توسعه و آبادانی برسیم.
وی ادامه داد: جذب مشارکت‌های عمومی بویژه خیران بومی در ساخت مدرسه هر منطقه و شهرستان اولویت اصلی است و باید بر این اساس ۲۵ درصد تعهد ساخت هر پروژه‌ای را خیرین مدرسه ساز بومی تعهد کنند.
وی توجه و دلسوزی و مشارکت همه جانبه مردم بویژه اولیا دانش آموزان و اهالی هر شهرستان و منطقه برای حفظ و نگهداری از بیت‌المال و فضاهای عمومی از جمله مدارس و اماکن آموزشی را ضروری دانست.
وی تغییر نگاه و فرهنگ و بینش عمومی مردم نسبت به ایفای نقش و حضور پررنگ تر در عرصه‌های مختلف را مورد تاکید قرار داد.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی که نوعی جنگ اقتصادی را در پیش رو داریم باید بتوانیم با تدبیر و دلسوزی کار را هدفدار پیش ببریم.
انتهای پیام