خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجار بمب در بلخ افغانستان ۱۲ کشته برجای گذاشت

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 28 مرداد 1398 - 01:17
در پی انفجار یک بمب کنارجاده‌ای در ولایت بلخ در شمال افغانستان، ۱۲ غیرنظامی از جمله هفت زن و دو کودک جان خود را از دست دادند.
ولايت،افغانستان،حمله،كودك،زن

در پی انفجار یک بمب کنارجاده‌ای در ولایت بلخ در شمال افغانستان، ۱۲ غیرنظامی از جمله هفت زن و دو کودک جان خود را از دست دادند.
به گزارش ایسنا، محمد یوسف، والی دولت‌آباد ولایت بلخ افغانستان به خبرگزاری آناتولی گفت: در نتیجه انفجار یک بمب کنارجاده‌ ای در نزدیکی روستای بربر این ولایت هنگام عبور مینی‌بوس حامل غیرنظامیان، ۱۲ تن از جمله هفت زن و دو کودک جان خود را از دست دادند.
وی افزود: هنوز فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته است اما احتمال می رود که این حمله توسط طالبان صورت گرفته باشد.
در حمله تروریستی شب گذشته به مراسم عروسی در کابل که خون‌بارترین اقدام تروریستی امسال به شمار می‌رود، ۶۳ تن از جمله شمار زیادی زن و کودک کشته و ۱۸۲ تن نیز زخمی شدند.
دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) گزارش داد که طی ماه ژوئیه، بیش از ۱۵۰۰ غیرنظامی در حملات نظامی در این کشور کشته یا زخمی شدند.
انتهای پیام