خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسیدگی به پرونده رئیس کل سابق بانک مرکزی ادامه دارد

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | یکشنبه، 27 مرداد 1398 - 23:36
دادستان کل کشور گفت: پرونده رئیس کل سابق بانک مرکزی تا حدودی رسیدگی شده و بخشی از آن باقی مانده که همچنان ادامه دارد و در حال انجام است.
رسيدگي،پرونده،اقتصادي،مفاسد،تابعيتي،منتظري

دادستان کل کشور در خراسان شمالی خبر داد؛
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در حاشیه شورای اداری خراسان شمالی با اشاره به آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده رئیس کل سابقه بانک مرکزی اظهار داشت: پرونده رئیس کل سابق بانک مرکزی تا حدودی رسیدگی شده و بخشی از آن باقی مانده که همچنان ادامه دارد و در حال انجام است.
وی با اشاره به پرونده مدیران دو تابعیتی افزود: پرونده‌های مدیران دو تابعیتی که به دستگاه قضایی اعلام شده، مورد بررسی این دستگاه قرار گرفته است.
دادستان کل کشور با بیان اینکه پخش فرایند رسیدگی به پرونده‌های مفاسد اقتصادی در رسانه ملی بسیار موثر و باعث کاهش جرائم می‌شود، خاطرنشان کرد: از نظر قانونی تنها در خصوص پرونده مفاسد اقتصادی اجرایی شده که مراحل و فرآیند رسیدگی به آن در دادگاه قابلیت پخش داشته باشد.
منتظری در پایان گفت: اینکه بخواهیم رسیدگی به پرونده‌های مفاسد اقتصادی که جنبه عمومی هم دارد را در اتاق‌های در بسته انجام دهیم، اثر اجتماعی نخواهد داشت، لذا پخش فرایند رسیدگی به این‌گونه پرونده‌ها در صدا و سیما هم در کاهش جرایم اقتصادی و هم در پیشگری آن موثر است.
انتهای پیام/