خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ژنرال آمریکایی: به گشت‌زنی در دریای چین جنوبی ادامه می‌دهیم

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 27 مرداد 1398 - 22:02
یک مقام ارشد نظامی آمریکایی گفت که برای جلوگیری از کنترل چین بر دریای چین جنوبی، ناوهای آمریکایی به گشت‌زنی خود در این منطقه ادامه خواهند داد.
چين،درياي،جنوبي،منطقه،آمريكا،ناوهاي،مدعي،آمريكايي

یک مقام ارشد نظامی آمریکایی گفت که برای جلوگیری از کنترل چین بر دریای چین جنوبی، ناوهای آمریکایی به گشت‌زنی خود در این منطقه ادامه خواهند داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «دیوید گلدفین» رئیس ستاد نیروی هوایی آمریکا روز یکشنبه گفت که واشنگتن همچنان به دریانوردی آزاد در دریای چین جنوبی پایبند بوده و چنین ماموریت‌هایی برای جلوگیری از کنترل چین بر این منطقه استراتژیک ضروری است.
به گزارش پایگاه خبری راپلر، وی مدعی شد که آمریکا قصد ندارد تعهد خود برای دفاع از متحدان در منطقه و زمانی که تحت حملات قرار می‌گیرند را رها کند.
وی این سخنان را در سفر به مانیل، پایتخت فیلیپین مطرح کرد.
در این سفر ژنرال «چارلز براون» فرمانده نیروی هوایی منطقه آسیا و اقیانوسیه نیز وی را همراهی می‌کرد.
فیلیپین یکی از کشورهای حاشیه دریای چین جنوبی بوده که درباره قلمروی حاکمیتی بر این دریا با چین اختلاف دارد.
دریای چین جنوبی گذرگاه میلیاردها دلار کالا در هر سال است.
آمریکا طی سال‌های گذشته با اعزام ناوهای جنگی و جنگنده به منطقه و گشت‌زنی در آن، مدعی است که به دنبال حمایت از دریانوردی آزاد در منطقه‌ای است که چین در حال افزایش نفوذ خود در آن است.
واشنگتن همچنین مدعی شده است که پکن در حال ایجاد جزایر مصنوعی در دریای چین جنوبی و استقرار تجهیزات نظامی در تعدادی از جزایر این دریا است.
چین این ادعای آمریکا را رد و اعلام کرده که گشت‌زنی ناوهای آمریکایی در دریای چین جنوبی تحریک آمیز است.
انتهای پیام/.