خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برلین: برگزیتِ بدون توافق به نفع هیچ طرفی نیست

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 27 مرداد 1398 - 19:44
سخنگوی دولت آلمان اعلام کرد: برگزیتِ بدون توافق به نفع هیچ طرفی نیست.
توافق،اتحاديه،اروپا،انگلستان،خروج

به گزار خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، استفان سایبرت سخنگوی دولت آلمان در سخنانی در برلین اعلام کرد که خروج انگلستان از اتحادیه اروپا همراه با توافق بسیار بهتر از بدون توافق خواهد بود.
سخنگوی دولت آلمان در این خصوص تاکید کرد که برگزیت بدون توافق به نفع هیچ طرفی نخواهد بود.
استفان سایبرت با اظهار تاسف آلمان از تصمیم انگلستان برای خروج از اتحادیه اروپا تأکید کرد که خواست لندن برای خروج یک واقعیت است.
گفتنی است مردم انگلستان ۲۳ ژوئن سال ۲۰۱۶ میلادی طی یک همه پرسی با ۵۲ درصد آرائ به خروج کشورشان از اتحادیه اروپا رأی مثبت دادند.
پیش از این قرار بود ۲۹ مارس ۲۰۱۹ انگلستان رسما از اتحادیه اروپا خارج شود؛ اما پارلمان این کشور لایحه تعویق برگزیت تا ۳۰ ژوئن را تصویب کرد.
پارلمان انگلستان نیز تا کنون ۳ بار برگزیت را رد و لایحه‌ای را تصویب کرد که بر اساس آن دولت مجبور است برای اجتناب از اجرای بدون توافق آن، از اتحادیه اروپا درخواست مهلت کند.
بوریس جانسون نخست وزیر جدید انگلیس هم قصد دارد تا ۳۱ اکتبر سال جاری میلادی کشورش را با توافق یا بدون توافق از اتحادیه اروپا خارج کند.