خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توافق گانتس و لیبرمن برای شکست نتانیاهو در انتخابات

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 27 مرداد 1398 - 16:25
رسانه‌های رژیم صهیونیستی از احتمال توافق احزاب این رژیم برای شکست نتانیاهو در انتخابات کنست خبر دادند.
انتخابات،توافق،رژيم،اسرائيل،حزب،كنست

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از احتمال توافق احزاب این رژیم برای شکست نتانیاهو در انتخابات کنست خبر دادند.
به گزارش ایسنا، شبکه تلویزیونی "کان" اسرائیل صبح امروز (یکشنبه) اعلام کرد که ائتلاف "کاحول لاوان" یا همان "آبی و سفید" به ریاست بنی گانتس در تلاشی برای شکست حزب حاکم لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر کنونی این رژیم در انتخابات کنست (پارلمان اسرائیل)، توافق جدیدی را با حزب "اسرائیل خانه ما" به ریاست آویگدور لیبرمن امضا خواهد کرد.
طبق این گزارش، اهمیت این توافق در صورت امضا در به دست آوردن یک صندلی اضافی توسط طرفین، نهفته است و هر ائتلافی که این صندلی را کسب کند پیروز انتخابات خواهد بود.
توافق میان دو حزب آبی و سفید و اسرائیل خانه ما این سوال را مطرح می‌کند که آیا پس از برگزاری انتخابات کنست شاهد همکاری بیشتر میان این دو حزب در آینده خواهیم بود یا خیر؟
قرار است انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی ۱۷ سپتامبر آتی (۲۶ شهریور) برگزار شود.
انتهای پیام