سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افت ۱۵ درصدی مصرف محصولات لبنی

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 27 مرداد 1398 - 12:49
ساری - نایب رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران میزان افت مصرف محصولات لبنی را در استان حدود ۱۵ درصد اعلام کرد.
غذايي،مصرف،درصد،لبنيات،محصولات،قيمت،مخاطرات

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل خاتمی مقدم پیش ازظهر یکشنبه با بیان اینکه رابطه بخش صنعت با حوزه اطلاع رسانی قطع است درباره بالابودن قیمت محصولات لبنی اظهار داشت: در حال حاضر شاهد ۱۵ درصد افت مصرف محصولات لبنی هستیم و ۷۰ درصد قیمت تمام شده لبنیات را شیرخام و بقیه را دستمزدها و سایر هزینه ها تشکیل می دهد.
وی با بیان اینکه قیمت شیر خام نسبت به سال قبل ۸۰ درصد رشد یافته افزود: صنایع سلولوژی نیز رشد ۱۸۰ درصدی رسیده است.
وی با عنوان اینکه اقتصاد دستوری به نفع تولیدکنندگان و مشتریان نیست گفت: کمتر از ۳۰ درصد محصولات غذایی که مصرف می شود صنعتی و مابقی غیرصنعتی است.
حسن مکرمی مدیر نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آشامیدنی علوم پزشکی مازندران درباره پالم و مصرف آن گفت: در مصرف لبنیات باید سراغ لبنیات پاستوریزه رویم.
وی با اشاره به تشکیل قرارگاه غذایی در سازمان غذا و دارو گفت: شاخص مخاطرات گروه های مختلف غذایی از این طریق شناسایی خواهد شد و وظیفه دولت و دستگاه های نظارتی، کاهش مخاطرات است.