خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهبرانقلاب؛ در قلب زحمتکشان نفوذ کرد +عکس

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | یکشنبه، 27 مرداد 1398 - 10:31
صفحه مجازی تاریخ ایران و جهان در اینستاگرام اولین قسمت از روایت چهل سال سیره انقلابی آیت‌الله خامنه‌ای در عهد با انقلاب و ملت‌ را منتشر کرد.
كارخانه،عهد،مجازي،زحمتكشان،جنرال،آيات،انقلابي،قلب،نفوذ

آیات عهد؛ قسمت اول
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، صفحه مجازی تاریخ ایران و جهان وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه‌ای که روایت رهبرانقلاب درباره وقایع تاریخی ایران و جهان را از دریچه فضای مجازی انعکاس می‌دهد؛ به تازگی مجموعه پست‌های اینستاگرامی تحت عنوان «آیات عهد»، روایتی از چهل سال سیره انقلابی آیت‌الله خامنه‌ای در عهد با انقلاب و ملت‌ را منتشر کرده است.
درمتن قسمت اول این مجموعه آمده است :
«بخش اول: در قلب زحمتکشان نفوذ کرد...
[مدیریت فتنه کمونیست‌ها در کارخانه جنرال تهران] آقای خامنه‌ای، مسئول بخش تبلیغات ستاد امام بود.
یک روز به سراغش آمدند که کمونیست‌ها، در کارخانه‌ها دور افتاده‌اند و دارند شعار‌های مارکسیستی را ترویج می‌کنند.
وقتی که بعضی از شخصیت‌های انقلابی رفتند و کاری از دستشان برنیامد، تصمیم گرفت که خودش برود.
کارخانه جنرال، در جاده کرج مرکز فعالیت‌های گروهک پیکار بود.
‌روز‌های منتهی به ۲۲ بهمن را در سرکشی به کارخانه سپری کرد.
نماز جماعت به راه انداخت، از حقوق کارگر در اسلام گفت و آرام آرام در قلب زحمتکشان نفوذ کرد.

روز آخر، در حالی کارخانه را ترک می‌کرد که کارگران و مسئولان را توانسته بود مجاب کند که همه چیز باید تحت نظر کمیته امام باشد.
کمونیست‌ها لجشان گرفته بود.»
انتهای پیام/