ایجاد ۳۸ مرکز کشاورزی در سیستان و بلوچستان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با هدف ارتقای توسعه خدمت رسانی به کشاورزان سیستان و بلوچستان، ۳۸ مرکز کشاورزی در استان ایجاد شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با هدف ارتقای توسعه خدمت رسانی به کشاورزان سیستان و بلوچستان، ۳۸ مرکز کشاورزی در استان ایجاد شده است.
مجتبی پیری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: تکمیل زنجیره تولید گوشت قرمز با ایجاد ۱۲ کشتارگاه صنعتی و بهداشتی، ۴۱ واحد بسته بندی، ۱۳ کارخانه خوراک دام، ۱۶۰۰ واحد پرواربندی صنعتی و سنتی گوساله ۱۸، واحد پرواربندی صنعتی و سنتی شتر را طی سالهای اخیر در استان شاهد بوده ایم.
پیری بیان کرد: تکمیل زنجیره تولید گوشت مرغ با ایجاد ۵ کشتارگاه طیور صنعتی، ۲۱۴ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی، ۳ واحد پرورش مرغ مادر گوشتی، ۲ واحد کارخانه تولید جوجه یک روزه به ظرفیت ۳۳ میلیون قطعه در سال برای توسعه تولید گوشت سفید در استان شکل گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همچنین از ساماندهی به اسکان ۹ هزار خانوار عشایر در قالب ۸۲ کانون هدایتی و حمایتی و بهره مند شدن ۶ هزار خانوار عشایر از انرژی خورشیدی در استان خبر داد و گفت: جهت رفاه حال کشاورزان نیز توسعه صندوقهای حمایتی بخش کشاورزی با راه اندازی یک صندوق حمایت از توسعه فعالیتهای بخش کشاورزی و یک صندوق حمایت از توسعه در استان شکل گرفته است.
وی همچنین از توسعه فعالیتهای زنان روستایی نیز خبر داد و گفت: فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و ۷۴ صندوق اعتبارات خرد ویژه زنان روستایی در استان از دستاوردهای جهاد کشاورزی بوده است.
پیری همچنین از احداث ۶۴ پست قرنطینه دامپزشکی و ۶۷ واحد تشخیصی و درمانی دامپزشکی در مرزهای شرق کشور و سطح استان با هدف کنترل بیماریهای دامی و ایجاد امنیت غذایی، احداث و تجهیز آزمایشگاه تشخیص بیماری استراتژیک تب برفکی، راه اندازی آزمایشگاه تشخیص تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در استان که این آزمایشگاه تنها آزمایشگاه دامپزشکی کشور برای تشخیص این بیماری است از دیگر فعالیتهای این سازمان را در استان عنوان کرد.
وی همچنین به ایجاد اشتغال پایدار در حوزه پرورش ماهی نیز در استان اشاره کرد و گفت: ایجاد بزرگترین مرکز بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی ماهیان بومی و گرم آبی در مرکز و شرق کشور در استان با ظرفیت تولید محقق شده ۴ میلیون قطعه بچه ماهی در سال، احداث ۳۰۰۰ باب استخر بتنی و خاکی پرورش ماهی با ظرفیت تولید ۵ هزار تن در سال و ایجاد ۲ واحد مداربسته پیشرفته تکثیر و پرورش ماهی سردآبی قزلآلا با ظرفیت ۳ میلیون قطعه بچه ماهی از طرحهای شیلاتی استان طی سالهای اخیر بوده است.
انتهای پیام
دبیر: زهرا حبیب پور