۶۳۰ هزار تن کالا از مرز مهران به عراق صادر شد
ایلام - مدیرکل گمرکات ایلام گفت: در چهار ماهه نخست سال جاری ۶۳۰ هزار تن کالا از مرز مهران به عراق صادر شده است.

روح الله غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مرز مهران همچنان یکی از کانون های اصلی صادرات کالا از کشور به عراق شناخته می شود.
وی با اشاره به صادرات رورانه یک هزار کامیون کالا از مرز مهران به عراق، گفت: در چهار ماهه نخست سال جاری ۶۳۰ هزار تن به ارزش ۴۰۴ میلیون دلار کالا از مرز مهران به عراق صادر شده است.
غلامی تصریح کرد: میزان صادرات کالا در مرز مهران در چهار ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر ارزش دلاری ۲۶ درصد و از نظر وزن نیز ۴۳ درصد افزایش داشت است.
مدیرکل گمرکات ایلام: عنوان کرد: مشکلات تجار در بخش پرداخت عوارض در مرز نیز به صورت جدی توسط مسئولان استان با مسئولان عراق در حال پیگیری است.
وی افزود: عمده کالاهای صادراتی در مرز مهران شامل تره بار، مصالح ساختمانی، قطعات خودرو، لوازم یدکی، محصولات پلاستیکی، شیشه، کولر آبی است.