خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پارلمان اردن درباره مسجد الاقصی تشکیل جلسه می‌دهد

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 27 مرداد 1398 - 03:06
رئیس مجلس نمایندگان اردن خواستار تشکیل جلسه‌ای به منظور بحث و بررسی تجاوزات رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان یهودی علیه مسجد الاقصی شد.
مسجد،الاقصي،اردن،رژيم،صهيونيستي،فلسطين

رئیس مجلس نمایندگان اردن خواستار تشکیل جلسه‌ای به منظور بحث و بررسی تجاوزات رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان یهودی علیه مسجد الاقصی شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، در این جلسه تعرضات اخیر صهیونیست‌ها از جمله شماری از وزرا و اعضای کنست رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی و اظهارات گلعاد اردان، وزیر امنیت داخلی این رژیم که خواستار تغییر وضعیت حاکم بر این مسجد شده بود، بررسی خواهد شد.
کمیته فلسطین در پارلمان اردن ضمن تقدیر از دعوت عاطف طراونه، رئیس مجلس نمایندگان برای برگزاری این جلسه، اعلام کرد که حاکمیت قدس و مسجد الاقصی یک مسئولیت تاریخی و دینی و بر عهده اردن است.
این کمیته مواضع پادشاه اردن در حمایت از مسأله فلسطین و مقدسات اسلامی و مسیحی قدس را ستود.
کمیته فلسطین در پارلمان اردن جامعه بین‌الملل را به تحرک فوری برای توقف تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مقدسات اسلامی و مسیحی قدس و تعرضات روزانه به مسجد الاقصی فراخواند.
این کمیته تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای تغییر وضعیت حاکم بر مسجد الاقصی را نقض صریح قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی و اقدامی تحریک‌آمیز از سوی اشغالگران صهیونیست دانست.
انتهای پیام