سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص ۲۸ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت ۲ بیمارستان‌ در گلستان

مهر | استان‌ها | شنبه، 26 مرداد 1398 - 23:56
گرگان- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی استان گلستان از تخصیص ۲۸.۵ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت بیمارستان‌های رامیان و آزادشهر خبر داد.
بيمارستان،راميان،ساخت،گميشان،گلستان،مشكل

به گزارش خبرنگار مهر، محمدولی روزبهان شامگاه شنبه در چهارمین جلسه شورای اداری استان گلستان اظهار کرد: ۲۸.۵ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت بیمارستان در دو شهرستان رامیان و گمیشان اختصاص داده شد.
وی افزود: در سفر دولت به استان گلستان ساخت و تجهیز چهار بیمارستان مصوب و برای ساخت این چهار بیمارستان ۳۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
روزبهان در خصوص مشکل زمین بیمارستان رامیان توضیح داد که در صورتی که شهرستان رامیان نتواند مشکل زمین را حل کند در جذب اعتبارات دچار مشکل خواهد شد.
در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان هم گفت: اقدامات لازم برای ساخت بیمارستان در رامیان و گمیشان در حال انجام است و برای کلنگ‎زنی بیمارستان گمیشان آمادگی لازم وجود دارد.
عبدالرضا فاضل افزود: در صورتی که زمین بیمارستان رامیان به نام علوم پزشکی انتقال یابد، طرح کلنگ‎زنی خواهد شد.
وی در خصوص انتقاد نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس به طرح نظام ارجاع الکترونیک، گفت: این طرح مصوبه برنامه پنجم توسعه بوده و توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب شده است.
فاضل تصریح کرد: طبیعی است که تغییر عادت و راه‎اندازی سیستم الکترونیک مشکلاتی را ایجاد کند.