خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازی تدارکاتی تیم ملی فوتسال ناشنوایان برابر قهرمان آسیا

فارس | ورزشی | شنبه، 26 مرداد 1398 - 22:57
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران مقابل تیم فوتسال گیتی پسند در دیداری دوستانه به میدان رفتند و متحمل شکست شدند.
تيم،بازي،ناشنوايان،ملي،گيتي،فوتسال،پسند،ايران،دوستانه،آسيايي

تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران مقابل تیم فوتسال گیتی پسند در دیداری دوستانه به میدان رفتند و متحمل شکست شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان؛ تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران که در ششمین اردوی خود برای حضور پرقدرت در نهمین دوره بازی های آسیایی و قهرمانی جهان سوئیس در اصفهان به سر می‌برد عصر امروز در برابر پر افتخار ترین تیم فوتسال ایران و آسیا، گیتی پسند اصفهان صف آرایی کرد.
در این دیدار که گیتی پسندیها از مهره های توانمند و ملی پوش و گلر برزیلی خود سود می‌برد در پایان توانست 3 بر 0 به پیروزی برسد.
این بازی در دو وقت 25 دقیقه ای برگزار شد که فوتسالیست های ناشنوا با ارائه یک بازی منطقی باعث شدند کادر فنی گیتی پسند به تحسین این تیم بپردازند .
در پایان بازی رعدی سرمربی تیم ملی در جواب سوال خبرنگار اصفهانی که چرا با تیم‌های بزرگ ایران بازی دوستانه برگزار میکنید عنوان کرد که در تمامی اردوها تلاش کرده ایم شان تیم ملی حفظ شود و اعتقاد دارم بازیکنان جوان ما باید در مقابل تیم های بزرگی مثل گیتی پسند قرار گیرند تا در بازی‌های آسیایی و جهانی راحت تر به مصاف حریفان برود.
تیم ملی ناشنوایان عصر فردا در بازی دوستانه دوم خود در شاهین شهر به مصاف تیم لیگ برتری هایپر شاهین شهر می‌رود.
لازم به ذکر است مهران تیشه گران رئیس فدراسیون ناشنوایان و دکتر صادقی رئیس هیأت ناشنوایان استان اصفهان از این بازی دیدن کردند.
نهمین دوره بازی های آسیایی 2019 ناشنوایان از 10 الی 21 آبان ماه در هنگ کنگ برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/