خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جذب ۳ میلیون گردشگر در آذربایجان‌غربی/ضرورت توسعه زیرساخت ها

مهر | استان‌ها | شنبه، 26 مرداد 1398 - 22:52
ارومیه – استاندار آذربایجان غربی از جذب سه میلیون گردشگر طی سالجاری در استان خبر داد.
گردشگري،استان،اروميه،صنعت،شهرياري،آذربايجان،اشتغال،غربي،زمين ...

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی شهریاری شنبه شب در آیین افتتاح ششمین نمایشگاه ملی صنایع دستی و دومین جشنواره ملی گردشگری در ارومیه با اشاره به ضرورت توجه به زیرساختهای گردشگری در استان اظهارداشت: برای بهره مندی از تجارت منحصربفرد صنعت گردشگری ضمن تامین زیرساختهای فرهنگی و عمرانی به حمایت رسانه ها نیز نیازمندیم.
وی با شاره به اینکه سال گذشته ظرفیت اشغال هتل های استان ۵۰ درصد بود افزود: امسال ضریب اشغال هتل ها به ۱۰۰ درصد در ارومیه رسیده است که این نشان دهنده تلاش رسانه ها در معرفی استان و جاذبه های گردشگری آن است.
شهریاری همچنین از بازدید سه میلیون گردشگر از آذربایجان‌غربی در سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: این امر نشان می‌دهد اگر به صنعت گردشگری توجه کافی داشته باشیم زمینه درآمدی و اشتغال‌زایی بسیار گسترده‌ای در استان وجود خواهد داشت.
استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه توجه به شکوفایی و توانمندسازی صنعت گردشگری استان یکی از اولویتهای مدیریت استان بشمار می رود عنوان کرد: امروز علاوه بر سیاستگذاری های صورت گرفته از سوی دولت برای شکوفایی گردشگری آذربایجان غربی، بخش خصوصی نیز به مدد بهبود فضای کسب و کار مشتاق و علاقمند به سرمایه گذاری در این حوزه است.
وی با بیان اینکه متاسفانه عدم تبلیغات مناسب و وجود زیرساخت‌های لازم در جذب گردشگری ضعیف عمل شده است اضافه کرد: جای کار بسیاری برای جذب گردشگر و درآمدزایی و اشتغال‌زایی در صنعت گردشگری کشور وجود دارد.
شهریاری دریاچه ارومیه را یکی از نقاط قوت صنعت گردشگری منطقه دانست و خاطرنشان کرد: امسال با بهترشدن وضعیت دریاچه ارومیه سیل گردشگر مخصوصا در حوزه سلامت به این منطقه را شاهد بودیم اما با نواقص زیرساخت‌ها نتوانستیم از این نقطه قوت برای درآمدزایی و اشتغال مناسب استفاده کنیم.
شهریاری با تاکید بر اینکه باید زیرساخت‌های مناسبی برای بهره‌برداری از ظرفیت دریاچه ارومیه در تابستان سال آینده آماده کنیم گفت: گردشگری یکی از محورهای ایجاد اشتغال است و یکی از صنعت های مهم بشمار می رود که باید تلاش کنیم جایگاه گردشگری را در بخش اشتغال به جایگاه اصلی برسانیم.
استاندار آذربایجان غربی مهمترین بخش اشتغال را محور گردشگری عنوان کرد و افزود: استان آذربایجان غربی ظرفیت های بی نظیری در زمینه گردشگری ورزشی، گردشگری مذهبی و گردشگری طبیعی و سایر زمینه ها دارد و باید سرمایه گذاریها و توجه لازم در این زمینه انجام شود.
در آیین افتتاح دومین نمایشگاه و جشنواره ملی گردشگری در ارومیه از مستند گردشگری روستایی آذربایجان‌غربی و اطلس گردشگری شهرستان نقده رونمایی شد.