نشست فراکسیون جوانان مجلس با مدیران سازمان کوثر/ تاکید بر افزایش بهرهوری و اجرای اقتصاد مقاومتی
نشست هماندیشی فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی با مدیران جوان سازمان اقتصادی کوثر عصر امروز (شنبه) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نشست هماندیشی فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی با مدیران جوان سازمان اقتصادی کوثر عصر امروز (شنبه) برگزار شد.
محمدرضا اسکندری مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره سازمان اقتصادی کوثر در این نشست با بیان اینکه در شهریور سال 88 قیمتگذاری که برای این سازمان صورت گرفته بود 403 میلیارد تومان بود اما سه مجموعه ارائه شده به بورس کشور اخیراً 2 هزار و 100 میلیارد تومان قیمتگذاری شده است.
وی گفت: قیمتگذاری بلوک اقتصادی سازمان کوثر 8 هزار میلیارد تومان است.
اسکندری خاطرنشان کرد: 9 هزار کارمند در سازمان اقتصادی کوثر وجود دارد و ما ریالی از دولت بودجه دریافت نمیکنیم.
موسوی: مدیران متعلق به نسل دهه 60 و 70 شفافیتمحور هستند
رئیس فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی گفت: ورود جوانان و مدیران دهه شصتی به سیستم مدیریتی سازمان اقتصادی کوثر امری مبارک است.
سیدفرید موسوی گفت: هدف این فراکسیون آن نیست که فرد متعلق به دهه 30 و یا 40 حذف شده و جوانان دهه 60 و 70 سرکار بیایند بلکه باید نشاط و چابکی وجود داشته باشد که گاهاً در بین مدیران میانسال هم وجود دارد و اگر این هدف محقق نشود با چالش مواجه خواهیم شد.
وی خاطرنشان کرد: جوانان مدیر متعلق به نسل دهه 60 و 70 شفافیت داشته و علاقه زیادی به تغییر و پاسخگویی داند و اگر مدیر جوانی که متعلق به این دهه است در مسند قدرت قرار گیرد باید بتواند تغییرات لازم را هم در این راستا ایجاد کند.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: بحث تغییر در سازوکار و رویکردها در ادارات و سازمانها با حضور جوانان به وجود میآید و اگر روندها شفاف و بسترهای زمینهساز فساد از بین برده شود مدیران جوانان میتوانند سرهای خود را بالا بگیرند.
رئیس فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همه نهادهای خصولتی وابسته به مراکز دولتی باید طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی صورتهای مالی خود را شفافسازی کرده و ارائه کنند و اینکه سازمان اقتصادی کوثر فقط 15 درصد زیرمجموعهاش را به بورس برده است رضایتبخش نیست.
قمی: یکی از ویژگیهای هویت انقلاب اسلامی جوانگرایی است
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: اقتصاد کشور ما باید متفاوت رقم بخورد که این موضوع برآمده از فرهنگ مکتبی و اسلامی ما است ضمن اینکه اقتصاد نفتی ریشه در فرهنگ ما ندارد.
حجتالاسلام محمد قمی افزود: حضرت علی (ع) فرمودهاند که باید دست به زانوی خود زده و بلند شوید لذا اینکه مدام به نفت توجه داشته باشیم و تلاشی نکنیم امری مضموم است.
وی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی بخشی از تئوری مکتب ما است و ربطی به زمان تحریمها هم ندارد بلکه باید به سمت مستحکمسازی و مقاومسازی اقتصادی خود رفته و بدانیم که این حرف متفاوت انقلاب اسلامی نسبت به دیگران است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: بعد از امضای برجام رهبر معظم انقلاب تأکید بیشتری بر اقتصاد مقاومتی کردند و فرمودند که فریب غربیها را نخورید لذا در 40 سالگی انقلاب اسلامی بهترین زمان برای جا انداختن گفتمان اقتصاد مقاومتی است.
قمی گفت: یکی از ویژگیهای مهم ما در انقلاب اسلامی، جوانگرایی است ضمن اینکه بنیانگذار انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب هم تأکید زیادی بر جوانگرایی دارند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: مدل فکری و مکتبی ما آن است که جوانان همواره پیشرو بودهاند.
وی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی خیلی میتواند در تحکیم و تثبیت اقتصاد مقاومتی و استفاده از مدیران جوان و انقلابی و جهادی در کشور تأثیرگذار باشد.
گودرزی: سازمان اقتصادی کوثر اردوی جهادی برای رفع مشکلات تولیدی برپا کند
نماینده مردم بروجرد در مجلس گفت: اینکه بگوییم جوانان سر کار آمدهاند فینفسه ارزش محسوب نمیشود بلکه باید تغییرات اساسی و کارآمد به وجود آمده و بهرهوری را بالا ببریم و باید این موضوع و تغییرات را مدیران بالاتر و میانسال بهعینه مشاهده کنند.
گودرزی گفت: در شرایط فعلی تمام امید مقام معظم رهبری به جوانان است البته تعبیر من آن است که تکیه رهبر معظم انقلاب، جوانان محسوب میشوند.
وی اظهار داشت: جوان مؤمن دانا و پرانگیزه ویژگیهای جوان امروزی باید باشد.
عضو فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما واحدهای تولیدی زیادی در کشور داریم که نیازمند فعالیت بیشتر برای احیای آنها است و اگر بنیاد شهید وارد کار اقتصادی شده است باید روحیه جهادی را ترویج کند به همین منظور پیشنهاد میکنم اردوی جهادی برای رفع مشکلات تولید برگزار کنید.
نماینده مردم بروجرد در مجلس بروجرد افزود: برای این مثال میتوانید اردوی جهادی به یک شهرستان برده و چند واحد تولیدی ورشکسته را بازدید کرده و مشکلات تولید آن را حل کنید.
وی گفت:طرحها، لوایح، و پیشنهاد جوانان فعال در سازمان اقتصادی کوثر و بنیاد شهید را به فراکسیون جوانان مجلس به ویژه در دوران تدوین بودجه ارائه دهید.
گودرزی افزود: جوانان میتوانند امید واقعی را در جامعه گسترش دهند.
قاضیزاده هاشمی: معنای جوانگرایی، بهرهگیری از ژن خوب نیست
نماینده مردم فریمان در مجلس گفت: کمتر اثر و فعالیتی از فراکسیون جوانان مجلس در دورههای قبل میدیدیم ولی حضور 37 جوان بین 30 تا 45 سال در این فراکسیون و تأثیرگذاری آنها در خروجی مجلس نشاندهنده روحیه ایجاد تغییرات اساسی در کشور است.
سیداحسان قاضیزاده هاشمی، گفت: افزایش وام ازدواج، الزام به آزمایش ژنتیک جوانان پیش از ازدواج، ایجاد سازمان اجتماعی در وزارت کشور، تصویب قانون منع به کارگیری بازنشستگان ماحصل خرد جمعی فراکسیون جوانان مجلس است.
وی تصریح کرد: 50 میلیون نفر از 80 میلیون ایرانی متعلق به دهههای 50 تا 80 هستند و نباید برهمین اساس تقابل بین نسلی بین مدیران فعلی به وجود بیاید.
لذا باید انتقال مدیریتی از پیران به جوانان آرام و براساس انتقال تجربه و با اعتماد به این افراد صورت گیرد.
عضو فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: با جوانگرایی به دنبال آن نبودیم که عدهای جوان ژن خوب و دارای روابط ویژه به سطوح مدیریتی بالای کشور بیایند لذا معیار ما جوان دارای رانت نیست بلکه به دنبال شایستهگزینی بودیم.
وی تصریح کرد: پیرمدیران، عامل تکرار شونده خیلی از مشکلات هستند.
قاضیزاده هاشمی خاطرنشان کرد: روحیه جهادی برای فراکسیون جوانان مجلس بسیار مهم است و اگر قرار باشد اخبار زیادی از فساد و آقازادگی و رانت بشنویم قطعاً فایده نخواهد داشت بلکه باید مدیرانی پاکدست و دارای سلامت کار و روحیه انقلابی با اقدامات جهادی به منظور تحول بر مسند کار بیایند.
طباطبایی نژاد: جوانان انقلابی بهرهوری را افزایش دهند
نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید ببینیم چقدر سرمایه در سازمان اقتصادی کوثر وجود دارد و چقدر بهرهوری در این سازمان مشاهده میشود.
حجتالاسلام سید صادق طباطبایینژاد افزود: جوانان مؤمن که ریشه در خانواده انقلابی دارند باید در مراکز دولتی به منظور افزایش بهرهوری به کارگیری شوند.
پاپیزاده: مدیران میانسال در انتقال تجاربشان به جوانان خساست نکنند
نماینده مردم دزفول در مجلس گفت: در دورههای نهم و دهم مجلس شورای اسلامی فراکسیون جوانان بسیار فعال بوده است.
ضمن اینکه در تصویب لوایحه و طرحها و امورات نظارتی هم تأثیرگذاری بالایی را در مجلس داشتهایم.
عباس پاپیزاده خاطرنشان کرد: یکی از آفاتی که مسئولان رده بالای کشور دارند مربوط به انتقال تجارب است که متأسفانه در این زمینه خساست داشته و از اینکه پست مدیریتی خود را واگذار کنند ناراحت هستند و سعی میکنند اگر قرار است جوانی جای او را بگیرد از فرزندان خودشان باشد.
وی گفت: نیروهای جوان انقلابی باید به عرصههای مختلف ورود کرده و با فسادها مبارزه کنند.
عضو فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی گفت: جوانان انقلابی و با انگیزه و دارای ایدههای نو میتوانند خون مدیریتی تازهای در رگهای نظام و انقلاب به وجود آورده و سالمسازی رابه سطوح مدیریتی بکشانند.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی براینکه برای ایجاد یک دولت انقلابی جوان تلاش کنید، تصریح کرد: این موضوع که رهبر معظم انقلاب فرموده است یک راهبرد محسوب میشود.
پاپیزاده اظهار داشت: بنیاد شهید مربوط به خانواده شده است و باید فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران نسبتی را در این بنیاد و سطوح مدیریتی سازمان اقتصادی کشور داشته باشند.
انتهای پیام/