معاون وزیر ورزش: کارنامه ورزشی ایران اسلامی با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست
معاون وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه کارنامه ورزشی ایران اسلامی با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست گفت: طبق گزارش مرکز آمار ایران، در سال 96 بیش از 51 درصد جمعیت شهری و روستایی ایران فعالیت ورزشی داشتند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سید عبدالحمید احمدی شب گذشته در شورای عالی ورزش استان یزد که به منظور تجلیل از مدالآوران المپیاد استعدادهای برتر ورزشی کشور در سالن کوثر استانداری یزد برگزار شد با اشاره به اینکه چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشت و دستاوردهای بسیاری توسط ملت غیور ایران در همه بخشها کسب شد اظهار داشت: ملت ایران با استقامت و پایداری که بر آرمان و اصول انقلاب اسلامی داشتند سبب شدند که در همه عرصهها کارنامه درخشانی از خود به ثبت برسانند.
معاون وزارت ورزش و جوانان کفت: با عنایت به تنگناها و شرایط دشواری که دشمنان انقلاب اسلامی ایجاد و سعی کردند که با ایجاد موانع سبب عدم پیشرفت ایران بشوند و طی این چهل ساله با جنگ تحمیلی، ترور، انواع و اقسام حملات ناجوانمردانه سعی داشتند که جمهوری اسلامی را نابود سازند، ولی بعد از چهل سال مردم ایران از همه آزمونها موفق و پیروز بیرون آمدند.
وی با تأکید بر اینکه ملت ایران در طول چهل سال پیروزی انقلاب اسلامی فعل خواستن را به خوبی صرف کردند تصریح کرد: در این سالها توفیقات بسیار خوبی نصیب کشور شده است که در زمینه ورزش نیز این پیشرفتها را به خوبی میتوانیم ببینیم.
احمدی شعار امسال وزارت ورزش و جوانان را " چهل سال ورزش و چهل سال افتخار " عنوان و اضافه کرد: وقتی کارنامه ورزش در نظام اسلامی را مرور میکنیم میبینیم که در همه بخشها و حوزههای مرتبط با ورزش افتخارات بسیاری کسب کردیم که نمونه آن کسب مدالهای متعدد در المپیکها و مسابقات بین المللی است.
معاون وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در هشت دوره المپیک قبل از انقلاب که ورزشکارانمان شرکت کردند مجموع مدالهای کسب شده 4 عدد بوده است گفت: ولی در هشت دوره حضور ورزشکاران ایرانی در المپیک در بعد از انقلاب، تعداد مدالها به 16 رسیده است که نشان از رشد بسیار خوب ورزش پس از پیروی انقلاب بوده است.
وی با بیان اینکه ورزشکاران پارالمپیکی ایران نیز بعد از پیروزی انقلاب رشد چشمگیری در موفقیتهایشان حاصل شده است تصریح کرد: سایر رشتههای ورزشی نیز بسیار بهتر از گذشته عمل کردند، به این شکل که در مسابقات جاکارتا توانستیم بیشترین مدال کسب شده در بعد از انقلاب اسلامی توسط ورزشکاران ایرانی به ثبت رسید که جز افتخارات جمهوری اسلامی و حرکت روبه رشدی بوده است ایران اسلامی طی کرده است.
احمدی توسعه زیرساختهای ورزشی را از دیگر پیشرفتهای ایران اسلامی بعد از پیروزی انقلاب دانست و اذعان کرد: رشد توسعه فضاهای ورزشی و ساخت سالنهای ورزشی با گذشته قابل قیاس نیست و در اقصی نقاط کشور و در روستاها و مناطق کمتر برخوردار نیز مکانهای ورزشی متعددی ساخته شد.
معاون وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در حوزه ورزش بانوان در نظام جمهوری اسلامی پیشرفتهای بی نظیری را شاهد هستیم اظهار داشت: حضور بانوان ورزشکار ایرانی در مسابقات بین المللی، رشد بیش از 7 برابر رشتههای ورزشی بانوان و همچنین 17 برابر شدن کسب مدالها توسط بانوان ورزشکار ایرانی را در طول این چهل سال داشتیم.
وی خاطرنشان کرد: در سال 96 وضعیت ورزش همگانی یا مشارکت مردم در ورزش همگانی احصا و طبق آماری که از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد، 51.1 درصد جمعیت شهری و روستایی ایران فعالیت ورزشی دارند که رشد قابل توجهی نسبت به گذشته است.
احمدی با اشاره به اینکه بر اساس گزارش مرکز آمار، میزان فعالیت روزانه مردم در برنامههای ورزشی در سال 94، 16 دقیقه بود که در سال 96 به 27 دقیقه رسیده است تصریح کرد: این نشان از اهمیت ورزش در خانواده است و اینکه آگاهی مردم نسبت به ضرورت انجام فعالیتهای ورزشی بالا رفته است و در استان یزد هم میزان ورزش روزانه مردم از میانگین کشور بالاتر است که 29 دقیقه گزارش شده است.
انتهای پیام/ش