خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نهادینه شدن فرهنگ ایثار و پایداری در میان جوانان ضروری است

مهر | استان‌ها | شنبه، 26 مرداد 1398 - 18:59
یاسوج- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد گفت: فرهنگ مقاومت، ایثار، پایداری و ایستادگی در مقابل دشمنان باید در میان جوانان نهادینه شود.
دفاع،ميهن،آزادگان،موسوي،مراسم،استان

به گزارش خبرنگار مهر، موسوی بعدازظهر شنبه در مراسم تجلیل از آزادگان استان افزود: مردم استان همواره در همه صحنه ها یاور انقلاب و نظام بوده و هستند و در زمان دفاع مقدس نیز با نثار جان خویش ازکشور دفاع کردند.
وی بیان داشت: ما در استان ۳۱۷ آزاده داریم و امروز این مراسم به مناسبت تجلیل از این سرافرازان برگزار شده است.
موسوی افزود: امروز یادآور حماسه ها و رشادت مردمی است که خود برای دفاع از میهن فرزندانشان را برای دفاع از میهن به جبهه ها فرستادند.
وی تصریح کرد: اسرای سرافراز و پرافتخار در ۲۶ مردادماه پس از سالها تحمل رنج و شکنجه به میهن بازگشتند.
موسوی افزود: اسرا پس از بازگشت ابتدا در حرم حضرت امام با امام شهدا و مقام معظم رهبری تجدید بیعت کردند.
وی تصریح کرد: آزادگان ما، الگوی عینی و واضح در جامعه برای پایداری، استقامت و ایثار بوده و این گونه برنامه‌ها، راهی برای الگوسازی پایداری است.
به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم از آزادگان کهگیلویه و بویراحمد تقدیر شد.