خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آرزوی دست یافتنی «یسنا»

مهر | تصویری | شنبه، 26 مرداد 1398 - 18:28
پدرش،زندگي،دست،يسنا،همياران

دنیای کودکان پر از آرزوهای بزرگ و کوچک است.
آرزوهایی که گاهی دست یافتنی می‌شوند و گاهی هم روزگار رسیدن به آن‌ها را اگر غیرممکن نکند، بسیار دور خواهد کرد.
انجمن «همیاران زندگی» که تا کنون تلاش کرده راه میانبری برای رسیدن بعضی کودکان دارای شرایط خاص به آرزوهای‌شان باشد، چندی پیش رویای دندانپزشک شدن یسنا را برایش برآورده کرد.
یسنا 8 سال دارد؛ از زمانی که چشم باز کرده بیماری خاص و نادر پدرش را دیده و لمس کرده است.
پدرش «محمد ذبیح‌زاده» به بیماری نادر ایکتیوز مبتلاست.
عارضه‌ای غیرواگیر که باعث تغییر شکل پوست می‌شود.
یثنا تمام سال‌های زندگی‌اش را دست در دست پدری گذرانده که جامعه به او نگاهی غیرمنصفانه دارد و همین نگاه غیرمنصفانه باعث شده خانواده ذبیح‌زاده محرومیت‌های زیادی داشته باشند.
یثنا با کمک انجمن «همیاران زندگی» توانست ساعاتی را در مطب دندانپزشکی بگذراند و دندان‌های پدرش را هم معاینه کند.
او سال‌ها زودتر لباس دندانپزشک را به تن کرد، به این امید که روزی تمام محرومیت‌های تحمیل شده بر زندگی خود را کنار بزند.