خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشرفت ۶۰ درصدی بزرگترین طرح تولید «بیواتانول» کشور

مهر | استان‌ها | شنبه، 26 مرداد 1398 - 15:52
کرمانشاه_ معاون برنامه ریزی و توسعه ایدرو گفت: بزرگترین طرح تولید بیواتانول کشور با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد در کرمانشاه در حال ساخت است.
طرح،توليد،كشور،اشتغالزايي،ليتر،كرمانشاه

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نوری امینی ظهر امروز شنبه در حاشیه بازدید رئیس بانک مرکزی کشور از روند احداث اولین واحد تولید بیواتانول کشور در کرمانشاه اظهار داشت: بزرگترین طرح تولید بیواتانول کشور با ظرفیت تولیدروزانه ۲۰۰ هزار لیتر با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد در کرمانشاه در حال ساخت است.
معاون برنامه ریزی و توسعه ایدرو سرمایه گذاری برای این طرح را ۴۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد وگفت: ظرفیت تولید این واحد روزانه ۲۰۰ هزار لیتر بیواتانول و ۲۰۰ تن کنجاله تخمیری خوراک دام است.
نوری با بیان اینکه طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان امسال ساختمان این طرح به اتمام می رسد، گفت: تجهیزات خارجی آن شهریور به اتمام می رسد و تا دهه فجر سال ۹۹ نیز تجهیزات داخلی آن انجام خواهد گرفت.
این مسئول اشتغالزایی مستقیم این طرح را ۱۵۰ نفر و اشتغالزایی غیرمستقیم آن را نیز ۶۰۰ نفر اعلام کرد.
وی از کمک ۹۰ میلیارد تومانی یکی از بانک ها جهت اجرای این پروژه خبر داد و افزود: امیدواریم این کمک به ۱۱۰ میایارد تومان افزایش یابد.