خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گروه انشعابی طالبان مسئولیت ترور برادر «آخند زاده» را برعهده گرفت

فارس | بین‌الملل | شنبه، 26 مرداد 1398 - 11:28
گروه انشعابی طالبان به رهبری «ملا محمدرسول آخوند» مسئولیت ترور برادر رهبر گروه طالبان را به عهده گرفته است.<br/>
گروه،ملا،طالبان،برادر،مسجد

گروه انشعابی طالبان به رهبری «ملا محمدرسول آخوند» مسئولیت ترور برادر رهبر گروه طالبان را به عهده گرفته است.
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، گروه انشعابی طالبان به رهبری «ملا محمدرسول آخوند» مسئولیت ترور برادر رهبر گروه طالبان را به عهده گرفته است.
این گروه ادعا کرد که این حمله «انتقام‌جویانه» توسط یک فرد انتحاری انجام شده که در آن برادر ملا هبت‌الله و شماری دیگر کشته شده‌اند.
حافظ احمدالله، برادر ملا هبت‌الله، رهبر گروه طالبان روز گذشته (جمعه، ۲۵ اسد) در انفجاری در نزدیکی شهر کویته‌ پاکستان کشته شد.
به گزارش بی‌بی‌سی، این انفجار در مسجد «حاج محمد حسنی» در شهرک کُچلاغ واقع در حومه‌ی شمالی کویته هنگام ادای نماز جمعه رخ داده است.
حافظ احمدالله ملا امام این مسجد بوده و افزون بر او، سه نفر دیگر نیز در این انفجار کشته و ۲۲ نمازگزار دیگر هم زخمی شده‌اند.
پلیس پاکستان به رسانه‌ها گفته است که مواد انفجاری در منبر مسجد جاسازی شده بود.
انتهای پیام/ ر