خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صعود تیم والیبال استان قزوین به لیگ یک جوانان

مهر | استان‌ها | شنبه، 26 مرداد 1398 - 10:57
قزوین- تیم والیبال جوانان استان در خانه قهرمان مسابقات لیگ دو کشور شد و به لیگ یک جوانان صعود کرد.
تيم،استان،رقابت،قزوين،جوانان،ملي،قهرماني،برگزار،اردوي،ليگ،كش ...

به گزارش خبرنگار مهر، در پایان رقابت های لیگ دو والیبال جوانان باشگاه های کشور در قزوین، تیم جوانان استان با برد تیم گیلان در بازی فینال، عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.
رقابت های لیگ دو والیبال جوانان باشگاه های کشور درسالن شهید بابایی قزوین برگزار شد.
ژیمناست های استان در اردوی تیم های ملی ایروبیک ژیمناستیک
علیرضا نبی پور در رده سنی بزرگسالان و محمد امین باقری و محمد رضا نبی پور در رده ی جوانان ورزشکاران دعوتی استان به اردوی تیم ملی ایروبیک ژیمناستیک هستند.
اردوی تیم های ملی از امروز تا یکم شهریور ماه در سالن شهید شیرودی تهران برگزار خواهد شد.
سرپرست هیئت هاکی استان معرفی شد
طی حکمی از سوی بهرام قدیمی رئیس فدراسیون هاکی کشورمان؛ محمود کاکاوند بعنوان سرپرست هیئت هاکی استان قزوین منصوب شد.
پیش از این امیر رجبی؛ مسئولیت هیئت هاکی را برعهده داشت.
تیرانداز قزوینی در اردوی انتخابی تیم ملی
مهدیه عباسی فر از قزوین به آخرین رکوردگیری اردوی انتخابی تیم ملی بزرگسالان در رشته تپانچه دعوت شد.
رکوردگیری پنجشنبه ۳۱ مردادماه در سالن ۸۰ خط مجموعه ورزشی آزادی برگزار می شود و برترین ها به عضویت تیم ملی در رقابت های قهرمانی آسیا اضافه می شوند.
رضا و مهدی علیپور در ژاپن
رضا و مهدی علیپور دو سنگنورد ملی پوش قزوینی در رقابت های سنگنوردی سرعت قهرمانی جهان ژاپن به مصاف حریفان می روند.
مسابقات سنگ‌نوردی قهرمانی جهان با حضور ٢۵٣ ورزشکار از ٣٩ کشور درشهر هاچیوجی ژاپن برگزار می شود.
تیم فوتسال کولاک قزوین قهرمان لیگ یک جوانان استان شد
در پایان لیگ یک فوتسال جوانان استان، تیم های کولاک قزوین و جهان آرمه تاکستان به فینال مسابقات راه یافتند و در ضربات پنالتی تیم کولاک ۴ بر ۳ به برتری رسید و قهرمان شد.
این مسابقات با شرکت ۹ تیم در دو گروه ۴ و ۵ تیمی برگزار شد.
دو تیم فینالیست به رقابت های لیگ برتر جوانان استان راه یافتند.
قهرمانی دختران شنای استان در رقابت های باشگاه های کشور
در پایان این رقابت ها تیم استان موفق به کسب ۴۳ نشان رنگارنگ در مواد مختلف شد و عنوان قهرمانی به تیم قهرمانان آفتاب الف از قزوین رسید.
مها میرفخار، یگانه رضایی، باران شورمیج، روشنک رحیمی و سامیه شالباف با هدایت مهدیه ریاض، سعیده ریاضی، زهرا خسروی، مه نوش مهرنگار و الناز یخچالیان قهرمان این رقابت ها شدند.
جشنواره شنای شمال غرب کشور در زنجان برگزار شد.