خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین خواستار خودداری طرف‌ها از اقدام یکجانبه بر سر کشمیر شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 25 مرداد 1398 - 21:40
سفیر چین در سازمان ملل اعلام کرد هند و پاکستان باید از اقدام یکجانبه بر سر کشمیر خودداری کنند.
كشمير،هند،چين،كشور،پاكستان،اعلام،جامو

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، سفیر چین در سازمان ملل اعلام کرد اعضای شورای امنیت این سازمان عموما نظرشان این است که هند و پاکستان باید از اقدام یکجانبه بر سر کشمیر خودداری کنند.
او با اشاره به تماس‌های جداگانه امروز وزیر خارجه چین با همتایان پاکستانی و هندی خود اضافه کرد: دیدگاه چین این است که اختلاف دو کشور درباره جامو و کشمیر باید به طور مسالمت‌آمیز بر اساس قطعنامه‌های شورای امنیت، منشور ملل متحد و توافقنامه‌های دوجانبه حل و فصل شود.
دور تازه تنش میان دهلی‌نو و اسلام‌آباد پس از آن آغاز شد که وزارت کشور هند اعلام کرد قصد دارد بند ۳۷۰ قانون اساسی این کشور را لغو کند.
این بند به منطقه «جامو و کشمیر» وضع خودمختاری اعطا کرده است.
با اعلام این تصمیم، جو کشمیر به شدت متشنج شده و پاکستان و چین به عنوان دو کشوری که بر سر این منطقه با هند اختلاف دارند، به این تصمیم دهلی نو اعتراض کرده‌اند.
در پی این اتفاقات، پاکستان روابط دیپلماتیک خود با هند را قطع کرده و روابط تجاری و ارتباطی خود را با این کشور به حالت تعلیق در آورده است.
انتهای پیام/