خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«داستان اسباب بازی ۴» هم میلیاردی شد/ یک رکورد دیگر برای دیزنی

مهر | فرهنگی و هنری | جمعه، 25 مرداد 1398 - 09:41
«داستان اسباب بازی ۴» محصول دیزنی و پیکسار آمار فروشش را از یک میلیارد دلار عبور داد.
فروش،فيلم،ديزني،دلار،ميلياردي،دلاري

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، آمار فروش فیلم چهارم از مجموعه انیمیشنی «داستان اسباب بازی» دیروز پنج‌شنبه از مرز یک میلیارد گذشت.
به این ترتیب این چهارمین فیلم پیکسار تاکنون و پنجمین فیلم دیزنی در سال ۲۰۱۹ است که به کلوپ میلیاردی‌ها ملحق می‌شود.
دیزنی اکنون تنها استودیوی فیلمسازی است که موفق شده تا تنها در یک سال ۵ فیلم میلیاردی داشته باشد.
«انتقام‌جویان: پایان بازی»، «کاپیتان مارول»، «علاء‌الدین»، «شیرشاه» و اکنون «داستان اسباب‌بازی ۴» فیلم‌های دیزنی هستند که امسال بیش از یک میلیارد دلار فروش کرده‌اند.
با کسب این نتیجه دیزنی رکورد خودش را که سال ۲۰۱۶ گذاشته بود شکست.
در آن سال این استودیو با ۴ فیلم میلیاردی در یک سال این رکورد را به جای گذاشته بود.
این در حالی است که این کمپانی امسال هنوز فیلم‌های دیگری دارد که هر یک می‌توانند میلیاردی شوند که شامل «یخ‌زده ۲»، «شریر» و ادامه جدید «جنگ ستارگان» می‌شود.
«داستان اسباب بازی ۴» از ۲۱ ژوئن راهی سینماها شد و یکی از بزرگ‌ترین افتتاحیه‌ها در داخل آمریکا را تجربه کرد و ۱۲۰ میلیون دلار فروخت.
پس از دو ماه اکران در سینماها این فیلم اکنون ۴۲۱ میلیون دلار در آمریکا و ۵۷۹.۹ میلیون دلار در بازارهای بین‌المللی فروش کرده است.
بریتانیا با فروش ۷۵ میلیون دلاری، ژاپن با فروش ۷۷ میلیون دلاری و مکزیک با فروش ۷۲ میلیون دلاری کشورهای دیگری بودند که بیشترین استقبال را از این انیمیشین به عمل آوردند.