خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دلتنگی و گریه جانسوز فرزند شهید بر سر مزار پدرش +فیلم

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | چهارشنبه، 23 مرداد 1398 - 17:22
ویدئویی از دلتنگی و گریه فرزند کوچک شهید مهدی جمشیدی بر سر مزار پدرش را که چند روز پیش در درگیری با قاچاقچیان به شهادت رسید، مشاهده می‌کنید.
قاچاقچيان،درگيري،شهيد،جمشيدي،مخدر،مهدي،مواد

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، چند روز پیش در درگیری مسلحانه یگان تکاوری اصفهان با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر، ستوان‌ دوم مهدی جمشیدی شهید و دو نفر نیز مجروح شدند.
در این درگیری دو نفر از قاچاقچیان هم به هلاکت رسیدند و خودروی حامل قاچاق آنان توقیف شد.
ظهر روز گذشته پیکر پاک مطهر شهید مدافع وطن مهدی جمشیدی حسن‌آبادی که در راه امنیت و نظم کشور و درگیری با سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر به درجه رفیع شهادت نائل آمد روی دستان مردم شهیدپرور شهر ورزنه و بخش بن رود تشییع شد و سپس برای خاکسپاری به زادگاه خود در حسن‌آباد جرقویه منتقل و در جوار گلزار شهدای همین شهر به خاک سپرده شد.
در ادامه ویدئویی از دلتنگی و گریه فرزند کوچک شهید را در مزار پدرش مشاهده می‌کنید.
انتهای پیام/