خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار لرستان: بیش از 1500 روستا در سیل خدمات دریافت کردند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 23 مرداد 1398 - 15:29
استاندار لرستان گفت: در جریان سیل اخیر خدمات بزرگی از سوی دولت به سیل‌زدگان ارائه شد، که باید آنها مطرح شوند.
لرستان،تومان،مشاوران،سيل،استاندار،لغو

استاندار لرستان گفت: در جریان سیل اخیر خدمات بزرگی از سوی دولت به سیل‌زدگان ارائه شد، که باید آنها مطرح شوند.
به گزارش ایسنا، سید موسی خادمی در نشست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان، با بیان اینکه بیش از 1500 روستا در جریان سیل لرستان خدمات دریافت کردند، اظهارکرد: ۶۰۰ میلیارد تومان پول از طریق بانک‌ها به مردم واگذار شده است.
وی تصریح کرد: همچنین ۱۰۰ میلیارد تومان نیز کمک بلا عوض در حوزه مسکن ارائه شده و بیش از ۹دهنه پل در مسیر رودخانه کشکان نصب شده که نصب این پل‌ها میلیاردها تومان هزینه داشته است.
استاندار لرستان با بیان اینکه جاده پلدختر در حال بازسازی است، اضافه کرد: مهم‌ترین پروژه چند ماه آینده انتخابات است، لرستان به طور عادی انتخاباتی شده و سیاست این است که انتخاباتی برگزار کنیم تا خاطرات بد سال‌های گذشته پاک شود.
وی با اشاره به لغو حکم مشاوران، افزود: لغو حکم مشاوران در استانداری به همین دلیل بوده است، همه مسئولان در دستگاه‌ها و نهادها باید بی‌طرفی خود را اعلام کنند.
انتهای پیام