"انجمن حمایت از بیماران ام.اس"؛ پناهگاهی برای مبتلایان
مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به اماس استان زنجان (امید) گفت: بیماران مبتلا به این بیماری نباید دغدغه تامین دارو و درمان خود را داشته باشند.

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به اماس استان زنجان (امید) گفت: بیماران مبتلا به این بیماری نباید دغدغه تامین دارو و درمان خود را داشته باشند.
به گزارش ایسنا، جمال وثوق در نشست خبری، در رابطه با فرآیند مالی برای جذب کمکهای مالی در این انجمن، اظهار کرد: اولین دفتر انجمن با حمایتهای خیرین استان زنجان راهاندازی شده است.
کمیته واحد وجود دارد که حدود 1700 قلک در سطح شهر توزیع کرده و دومین راه درآمدزایی، بنرها و قبضهای ماهیانه است که انجمن جمعیت حمایت از بیماران مبتلا به ام.اس از طریق آنها کمکهای ماهیانه دریافت میکند.
وی ادامه داد: علاوه بر موارد ذکر شده، بخشی از درآمد نیز از طریق کمکهای مردمی مانند احسان و نذورات تامین میشود.
کار جمعیت حمایت از بیماران مبتلا به ام.اس استان زنجان است.
مجتمع انجمن جمعیت حمایت از بیماران مبتلا به ام.اس استان زنجان پناهگاهی برای بیماران مبتلا به ام.اس است و این انجمن تنها انجمن تخصصی و فوقتخصصی بیماران مبتلا به ام.اس در کشور بهشمار میرود.
در ادامه این نشست، رئیس هیئت مدیره انجمن جمعیت حمایت از بیماران مبتلا به ام.اس استان زنجان (امید) در رابطه با مشارکتهای مردمی، اظهار کرد: مجموعه جمعیت حمایت از بیماران مبتلا به ام.اس استان زنجان با کمکهای مالی، معنوی و مهندسی خیرین ساخته شده است.
این مجموعه نمادی از مشارکتهای مردمی است.
همه هزینههای نرمافزاری و سختافزاری توسط کمکهای خیرین داده شده است.
انجمن جمعیت حمایت از بیماران مبتلا به ام.اس نزدیک به 1000 پرونده این بیماران را تحت پوشش دارد.
محسن جاویدان افزود: کمکهایی که به این مجموعه میشود از مشارکتهای مردمی است.
خیریهها بهویژه خیریههای سلامت، نماد مشارکتهای مردمی هستند، به همین دلیل استان زنجان بهشت خیرین است.
این مجموعه فعالیتهای مشخصی را برای بیماران در قالب 10 کمیته فعال ارائه میدهد و یکی از آن واحدها، واحد پزشکی است که از این پس بیماران نباید نگران تامین هزینه دارو و درمان خود در حوزه ام.اس باشند.
این مسئول ادامه داد: ورزش، یکی از اولویتهای انجمن حمایت از بیماران ام.اس است.
ورزش برای این بیماران جزئی از درمان است، زیرا پس از دارو و درمان، ورزش و فعالیتهای بدنی میتواند سبب بهبود بیماران مبتلا به ام.اس شود که این ورزشها شامل آبدرمانی، استخر، یوگا، پیادهروی، کوهپیمایی است.
بیشترین مبتلایان به بیماری ام.اس خانمهای جوان و میانسال هستند.
وی در رابطه با اقدامات این انجمن در حوزههای مختلف، خاطرنشان کرد: پزشکان تاکید کردهاند که بیماران باید در محیطهای مفرحی قرار گیرند که در این زمینه انجمن در حوزه فرهنگی و آموزش، اردوهای تفریحی و زیارتی، در حوزه کاردرمانی، آموزش صنایعدستی است که در این زمینه انجمن ام.اس تفاهمنامهای با آموزش فنی و حرفهای دارد و در حوزه امداد و رفاه، بحث اشتغال و کمکهای مالی نیز در حوزههای مختلف به بیماران نیازمند (طبق طبقهبندی صورت گرفته در انجمن ام.اس) داده میشود و مشاوره حقوقی و روانشناسی نیز در انجمن انجام میشود تا بیماران فقط درد ناشی از بیماری خود را تحمل کنند و از سایر ابعاد زندگی خود نگرانی نداشته باشند.
انتهای پیام