خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گرداننده گروه تلگرامی دوست‌یابی غیر متعارف در کردستان دستگیر شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 23 مرداد 1398 - 13:19
رئیس پلیس فتا استان کردستان از شناسایی و دستگیری شخصی که با ایجاد و راه‌اندازی گروه تلگرامی با بیش از 2700 نفر اعضاء اقدام به دوست‌یابی غیرمتعارف و ترویج فساد و فحشاء در فضای مجازی کرده بود، خبر داد.
پليس،اقدام،استان،گروه،تلگرامي،فحشاء،ترويج،دوستي،فساد،كردستان ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا، سرهنگ مهدی دانش‌پور از شناسایی و دستگیری شخصی که با ایجاد و راه‌اندازی گروه تلگرامی با بیش از 2700 نفر اعضاء اقدام به دوست‌یابی غیرمتعارف و ترویج فساد و فحشاء در فضای مجازی کرده بود، خبر داد.
وی افزود: طی رصد و پایش مستمر صورت گرفته توسط کارشناسان اداره پیشگیری از جرم پلیس فتا استان کردستان مشاهده شد شخص یا اشخاص نامعلومی با ایجاد و راه‌اندازی گروه تلگرامی با نزدیک به 3 هزار نفر عضو اقدام به دوست‌یابی غیرمتعارف و ترویج فساد و فحشاء می‌کنند.
رئیس پلیس فتا استان کردستان تصریح کرد: پس از تشکیل پرونده قضایی موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت و در ادامه با برسی‌های فنی انجام‌شده مشخص شد مدیر گروه فردی اهل و ساکن یکی از شهرستان‌های استان است که با راه‌اندازی گروهی در پیام‌رسان تلگرام با بیش از 2700 عضو در زمینه دوست‌یابی و ارتباط دادن جوانان به شیوه‌های مختلف و غالباً مغایر بافرهنگ و سنت‌های جامعه ما اقدام به ترویج فساد و فحشاء می‌کنند.
وی ادامه داد: با اخذ دستور قضایی مبنی بر جلب متهم با حضور در محل نسبت به جلب وی اقدام گردید و ادله جرم شامل گوشی تلفن همراه وی توقیف شد که در تحقیقات اولیه متهم منکر هرگونه بزه ارتکابی می‌شد، ولی پس از مواجهه شدن با مستندات و مدارک جمع‌آوری‌شده از سوی کارشناسان ضمن اعتراف به بزه ارتکابی در اظهارات خود اذعان کرد که با خط معلوم در شبکه اجتماعی تلگرام جهت انجام تبلیغات و جذب افراد اقدام به تشکیل گروه تلگرامی کرده و زمینه دوستی با جنس مخالف را در آن فراهم آورده و مرتکب جرم شدم.
سرهنگ دانش‌پور با تأکید بر این‌که خانواده‌ها باید الگوهای سنتی و فرهنگی ناب خود را که باعث استحکام زندگی می‌شود را آموزش دهند، اظهار کرد: از آنجاکه بسیاری از اسامی و تصاویر افراد در شبکه‌های اجتماعی جعلی و سرقتی است کاربران شبکه‌های اجتماعی نباید به هر درخواست دوستی پاسخ مثبت دهند چراکه این می‌تواند زمینه‌ساز بروز مشکلات بزرگی از جمله هتک حیثیت و اخاذی در آینده باشد.
رئیس پلیس فتا استان کردستان با اشاره به تخلفات اینترنتی که به‌کرات در بستر شبکه‌های پیام‌رسان و با پوشش دوستی پیش‌آمده تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین نکته‌‌هایی که کاربران باید رعایت کنند محدودسازی دوستی‌ها و عدم اعتماد بی‌جا در این فضا است.
انتهای پیام/ن