خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماکرون جهت متقاعد کردن پوتین برای مذاکره با اوکراین تلاش می‌کند

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 23 مرداد 1398 - 12:38
یکی از مقامات کاخ الیزه با اشاره به دیدار آتی روسای جمهور فرانسه و روسیه اعلام کرد که ماکرون در این دیدار تلاش می کند تا پوتین را برای آغاز مذاکرات صلح با اوکراین متقاعد کند.
اوكراين،پوتين،مذاكرات،ديدار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه هفته آینده به پاریس سفر کرده و با «امانوئل ماکرون» همتای فرانسوی خود دیدار می کند.
در همین رابطه یکی از مقامات کاخ ریاست جمهوری فرانسه با اشاره به این دیدار، اعلام کرده که ماکرون در دیدار با پوتین تلاش می کند تا وی را به آغاز مذاکرات صلح با اوکراین متقاعد کند.
به گفته این مقام فرانسوی، «ولادیمیر زلنسکی» رئیس جمهور جدید اوکراین از تمایل خود برای انجام مذاکرات صلح با روسیه خبر داده و همین امر می تواند عاملی برای تشویق پوتین در خصوص این مذاکرات باشد.
در جریان بحران اوکراین، فرانسه جزو حامیان دولت غربگرای کی یف و از مشوقان اعمال تحریم های اتحادیه اروپا علیه مسکو بوده است.