خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چاندریان 2 وارد مدار انتقال به ماه شد

فارس | دانش و فناوری | چهارشنبه، 23 مرداد 1398 - 12:09
سازمان پژوهش‌های فضایی هند اعلام کرد که فضاپیمای چاندریان 2 وارد مدار انتقال به ماه شد.
هند،ماه،فرود،اعلام،گزارش،سازمان

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، روز دوشنبه (22 ژوئیه) سازمان پژوهش‌های فضایی هند اعلام کرد که ماه‌نورد «چاندریان 2» با موفقیت به فضا پرتاب شد.
براساس گزارش «فایننشال اکسپرس»، طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، قوی‌ترین موشک پرتاب‌کننده هند حامل ماهنورد «چاندریان-2» بود که از جزیره «سری‌هاری‌کوتاه» به فضا رفت.
اکنون سازمان پژوهش‌های فضایی هند اعلام کرد که ماه‌نورد «چاندریان 2» ساعت 2:21 بامداد روز چهارشنبه با موفقیت وارد مدار انتقال به ماه شد.
گفتنی است؛ طبق اعلام این سازمان قرار است ماه‌نشین «ویکرام» در 7 سپتامبر سال 2019 به سطح ماه بنشیند و به هنگام فرود حدود 15 دقیقه با خطراتی مواجه خواهد شد.
طبق این گزارش، ماه‌نشین ویکرام در قطب جنوب ماه فرود خواهد آمد؛ منطقه‌ای که تاکنون هیچ عملیات اکتشافی در آن انجام نشده است.
دانشمندان معتقدند سنگ‌‌های این منطقه از ماه دارای قدمتی چهار میلیارد ساله است و احتمالا منبعی ارزشمند از انرژی هسته‌ای را فراهم می‌کند.
گفتنی است؛ اگر این ماموریت به طور کامل موفقیت‌آمیز باشد هند، چهارمین کشور پس از آمریکا، روسیه و چین برای فرود کاوشگر به سطح ماه خواهد بود.
باید بدانید که نخستین ماموریت هند به نام چاندریان 1 در سال 2008 انجام شد.
انتهای پیام/