خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمدید قرارداد 2 بازیکن فولاد/ سرپرست جدید معرفی شد

تسنیم | ورزشی | شنبه، 13 بهمن 1397 - 20:07
قرارداد دو بازیکن فولاد خوزستان با این تیم تمدید شد.
خوزستان،فولاد،تيم،باشگاه،فصل

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت باشگاه فولاد خوزستان، باشگاه فولاد خوزستان قرارداد همکاری با فرزاد جعفری، مدافع خوزستانی خود را به مدت یک و نیم فصل دیگر تمدید کرد.
این بازیکن در نیم فصل نخست همراه با دیگر بازیکنان خط دفاع، عملکردی خوب در این تیم داشت و بر این اساس در نیم فصل دوم و فصل آینده همراه بازیکنان این تیم خوزستانی خواهد بود.
مسئولان باشگاه فولاد خوزستان همچنین قرارداد سینا مریدی دیگر بازیکن خوزستانی خود را به مدت 3 فصل دیگر تمدید کردند.
خبر دیگر اینکه اسماعیل حاجی‌زاده به عنوان سرپرست جدید تیم بزرگسالان فولاد خوزستان انتخاب شد.
در پایان تمرین امروز تیم فولاد خوزستان، حبیب الله رضایی مدیرعامل باشگاه، اسماعیل حاجی زاده بازیکن پیشین تیم‌های جنوب اهواز، صنعت نفت آبادان، نیروی زمینی و پرسپولیس تهران که در دهه 70 به عنوان مدافع در این تیم ها حضور داشته و سالیان اخیر نیز در باشگاه فولاد خوزستان فعالیت داشته را به عنوان سرپرست جدید تیم فولاد خوزستان معرفی کرد.
انتهای پیام/