خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دوره های آموزش روزنامه نگاری برگزار می شود

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 23 مرداد 1398 - 10:43
از سوی وزارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دوره های آموزش روزنامه نگاری از سطح پایه تا تکمیلی به همراه عکاسی و گرافیک برگزار می شود.
دوره،نگاري،دفتر،روزنامه،مطبوعاتي،مطالعات،پايه،مراجعه

به گزارش خبرنگار مهر، دوره های آموزشی روزنامه نگاری پایه از سوی دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه ها و معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود.
این دوره به صورت یک نمیسال تحصیلی و به مدت 16 هفته در قالب 12 واحد دانشگاهی با ارائه 6 درس کاربردی برگزار می شود.
شهریه این دوره ها 200 هزار تومان است که بعد از پذیرش قطعی از مهارت آموزان روزنامه نگاری اخذ می شود.
ثبت‌نام دوره آموزش کوتاه مدت روزنامه‌نگاری پایه از تاریخ 98/6/10 با تسهیلات ویژه برای اعضای تحریریه‌های مطبوعات در دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها با همکاری مؤسسه مطبوعاتی نشرآوران آغاز می‌شود.
این دوره ها شامل روزنامه نگاری پایه، روزنامه نگاری تکمیلی، گرافیک مطبوعاتی و عکاسی است.
(اطلاعات بیشتر را اینجا ببینید)
علاقه‌مندان به صورت حضوری برای انجام مصاحبه به دفتر مراجعه نمایند و پس از پذیرش در مصاحبه، رزومه، آخرین مدرک تحصیلی، کارت ملی و شماره تماس خود را حداکثر تا تاریخ 98/6/20 به نشانیamozesh.rasaneh.org@gmail.com ایمیل کنند.
جهت مراجعه حضوری به این آدرس مراجعه شود: تهران، خیابان شهید دکتر بهشتی، خیابان پاکستان، کوچه دوم غربی، شماره 11، دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها، طبقه دوم، معاونت آموزشی
شماره تلفن تماس: 887385564-88730413
یادآور می شود در پایان این دوره به علاقمندان گواهی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعطا می شود.