خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزینه انتقال آب از خزر منتفی می شود/ به سمت احزاب واقعی رویم

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 23 مرداد 1398 - 10:33
ساری - رئیس کمیته آب کمیسیون عمران مجلس گفت: با اجرایی شدن مجوز برداشت ۷۵۰ میلیون مترمکعبی آب از دریای عمان و جنوب و انتقال آن به فلات مرکزی، گزینه انتقال آب از خزر منتفی می شود.
مجلس،آب،انتقال،بيني،انتخابات،آينده،دامادي،فلات،خزر،تك،مركزي، ...

محمد دامادی در بازدید از دفتر خبرگزاری مهر با بیان اینکه طبق مجوز و موافقت وزارت نیرو، ۷۵۰ میلیون مترمکعب آب از دریای عمان و جنوب کشور برداشت و به فلات مرکزی منتقل می شود گفت: گزینه خزر باید از روی میز دولت کنار رود و مگاپروژه انتقال از جنوب اجرا می شود.
وی گفت: در عین حال برای جلوگیری از انتقال آب دریای خزر زنجیره انسانی تشکیل خواهیم داد و اجازه انتقال نمی دهیم زیرا علت منطقی دارد و دلایل ناسیونالیسی ندارد.
دامادی با اظهار اینکه ما بخیل نیستیم و مازندران برنج، پرتقال و محصولات دیگری را در کشور تامین می کند یادآور شد: اما انتقال آب از خزر، زمین های کشاورزی مازندران را نابود می کند و پروژه مقرون به صرفه ای نیست و اگر آب معدنی بخریم و بدهیم به صرفه تر از گزینه انتقال آب خزر به فلات مرکزی خواهد بود.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس با اشاره به اینکه گزینه انتقال آب از جنوب کشور به فلات مرکزی گران و هزینه بر نیست گفت: وقتی مگاپروژه تعریف می شود در این طرح علاوه بر فلات مرکزی به سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسان رضوی و غیره نیز آبرسانی می شود.
وی تصریح کرد: اگر رژیم حقوقی خلیج فارس و دریای عمان تعریف شود آن موقع چه خواهیم کرد و اکنون باید حق برداشت آب داشته باشیم و خوشبختانه وزارت نیرو با برداشت آب موافقت کرده است.
وضعیت مجلس آینده را نمی توان پیش بینی کرد
دامادی درباره انتخابات پیش رو و پیش بینی وضعیت و ترکیب مجلس آینده گفت: مجلس خوبی مجلسی است که تمام صداها در آن شنیده و وجود داشته باشد و مجلس تک بعدی و تک نرخی، قوانین تک بعدی و تک نرخی خواهد داشت.
دامادی اظهار داشت: مجلس کنونی با همه ضعف ها یکی از قوت هایش این بود که طیف های مختلفی شامل اصلاح طلبان، اصولگرایانف مستقلین و غیره حضور دارند و وضعیت مجلس آینده را الان نمی توان پیش بینی کرد.
نماینده مردم ساری و میاندرود با بیان اینکه برخی ها پیش بینی می کنند ۸۰ درصد مجلس کنونی در انتخابات پیش رو رای نمی آوردند و معلوم نیست این پیش بینی برچه اساسی است گفت: در حال حاضر نمی توان این مسائل را پیش بینی کرد و نمی توان گفت تمام اصولگرایان یا تمام اصلاح طلبان رای نخواهند آورند اما اینکه طیف غالب مجلس آینده چه ترکیبی خواهد داشت بستگی به روند انتخابات و حتی اجرای آن دارد.
به سمت احزاب واقعی برویم
وی، تعیین صلاحیت ها، فضاسازی های رسانه ای، عملکرد دولت و غیره در ترکیب مجلس آینده تاثیرگذار برشمرد و درباره استانی شدن انتخابات نیز گفت: در حال حاضر این بحث منتفی است و ما بیشتر باید به سمت احزاب واقعی و غیرموسمی برویم.
این نماینده مجلس با بیان اینکه هدف استانی شدن انتخابات نزدیک شدن به تحزب گرایی است گفت: در این صورت چرا احزاب واقعی تشکیل ندهیم و در این وضعیت تکلیف نمایندگان نیز در حوزه های مختلف مشخص می شود.