خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۰۰ واحد صنعتی صادرکننده در البرز وجود دارد

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 بهمن 1397 - 19:52
کرج - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز از وجود ۲۰۰ واحد صنعتی صادرکننده در استان خبر داد.
البرز،استان،نمونه،صادرات،صنعتي،واحد

به گزارش خبرنگار مهر، جهانگیر شاهمرادی عصر شنبه در همایش تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان البرز که با حضور وزیر صنعت همراه بود، اظهار کرد: هشت درصد صادرکنندگان نمونه کشور از استان البرز بوده‌اند.
وی با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی استان البرز، گفت: برگزاری همایش تجلیل از تولیدکنندگان حاوی این پیام است که تولیدگران در جبهه تولید، سربازان اقتصادی هستند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز با تأکید بر اینکه انتخاب واحدهای نمونه کشوری معیارهای خاصی دارد، گفت: واحدها در سامانه ثبت‌نام کرده و اسناد مثبت صادرات خود را ارائه می‌کنند، درنهایت طبق آن انتخاب‌ها توسط کارشناسان و بر اساس توجه به بالاترین سطح صادرات انجام می‌شود.
شاهمرادی در ادامه بابیان اینکه بخش قابل‌توجهی از صادرات البرز از دیگر استان‌ها انجام می‌شود، گفت: بالغ‌بر ۵۰ واحد صنعتی برای انتخاب واحدهای نمونه صادرات در البرز از طریق ثبت‌نام سامانه اقدام کردند که از میان آن‌ها ۲۰ واحد برگزیده شدند.
وی با توجه به حضور صنایع فعال و قدرتمند در استان، گفت: در حال حاضر حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ واحد صنعتی صادرکننده در استان وجود دارد.