خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت کامل ارتش ونزوئلا از نیکلاس مادورو

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 23 مرداد 1398 - 08:31
وزیر دفاع ونزوئلا ضمن حمایت از نیکلاس مادورو، تاکید کرد هیچگونه کودتا و انتقال قدرتی در این کشور رخ نخواهد داد.
ارتش،مادورو،نيكلاس،كودتا،ولاديمير،قدرتي،خوان

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، ژنرال «ولادیمیر پادرینو» وزیر دفاع ونزوئلا از نیکلاس مادورو، رئیس جمهور این کشور دفاع کرد و اطمینان داد هیچ کودتا و انتقال قدرتی در این کشور نفت‌خیز رخ نخواهد داد.
ولادیمیر پادرینو در مراسمی رسمی گفت هیچ کودتا و انتقال قدرتی وجود نخواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه امکان تغییر موضع ارتش وجود ندارد، گفت در اینجا هیچ دولتی مستقر نخواهد شد زیرا ارتش به تعهدات اخلاقی و قانونی خود آگاه است.
خوان گوایدو، نماینده سوسیال دموکرات که در ماه ژانویه خود را رئیس جمهور موقت خواند و از سوی آمریکا به رسمیت شناخته شد، با وجود تلاش‌های مکرر موفق نشد ارتش را با خود همراه کند.
همچنین تلاش وی برای قیام ارتش علیه مادورو در ۳۰ آوریل بیهوده بود.
واشنگتن هم به عنوان حامی دیپلماتیک اصلی خوان گوایدو مداخله نظامی برای سرنگونی نیکلاس مادورو را که تحت حمایت روسیه، چین، ترکیه و کوباست، رد نکرده است.
انتهای پیام/