خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود ٩ هزار نیروی انسانی در آموزش و پرورش فارس

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 22 مرداد 1398 - 16:50
مدیرکل آموزش و پرورش فارس اعلام کرد که این مجموعه در استان برای آغاز سال تحصیلی ٩٨-٩٩ با کمبود ٩ هزار نیروی انسانی رو به‌رو است.
پرورش،آموزش،استان،فارس،تحصيلي،كمبود،نجفي

مدیرکل آموزش و پرورش فارس اعلام کرد که این مجموعه در استان برای آغاز سال تحصیلی ٩٨-٩٩ با کمبود ٩ هزار نیروی انسانی رو به‌رو است.
به گزارش ایسنا، علی‌ عسکر نجفی سه شنبه ٢٢ مرداد در شورای آموزش و پرورش استان بیان کرد: موضوع کمبود نیروی انسانی در کارگروه توسعه مدیریت و تامین نیروی انسانی که از زمستان ٩٧ تشکیل شده، در حال بررسی است .
وی افزود: تلاش می‌شود تا سال تحصیلی جدید با کمترین مشکل در خصوص کمبود نیرو آغاز شود .
مدیرکل آموزش و پرورش فارس خاطرنشان کرد: علی‌رغم کمبود منابع مالی و امکانات اما در سال تحصیلی ٩٧-٩٨، آموزش و پرورش استان با موفقیت‌های در خور توجه روبه‌رو بود .
نجفی با اشاره به بهره‌برداری از ٢٢ پروژه تا مهر امسال در استان، از فراهم شدن مقدمات آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد .
وی پروژه بررسی مهر، فروش املاک و مراکز یادگیری محلی جهت ترویج سواد را از دستور کارهای این جلسه از شورای آموزش و پرورش فارس عنوان کرد .
مدیرکل آموزش و پرورش فارس در زمان بررسی فروش بخشی از املاک این اداره‌کل در استان، گفت: در حال حاضر ٦٠٠ فضای آموزشی ما نیاز به تعمیر و بازسازی دارد که لازم است تعدادی از املاک تحت پوشش ما صرف تعمیر و بازسازی این فضاها شود .
نجفی همچنین یادآور شد: پیرو یکی از دستور کارهای جلسه قبل این شورا، صدور مجوز و نظارت بر مراکز پیش دبستانی تحت پوشش بهزیستی فارس به آموزش و پرورش استان واگذار شده است .
انتهای پیام