خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کوشک کمال الملک کاشان میزبان پاتوق نقالی شد

مهر | فرهنگی و هنری، استان‌ها | سه شنبه، 22 مرداد 1398 - 16:27
کوشک میدان کمال الملک این شهرستان میزبان پاتوق نقالی است و کودکان کاشانی می توانند هر شب از ساعت ۱۹:۳۰ مهمان برنامه این پاتوق باشند.
نقالي،پاتوق،روز،برنامه،شاهنامه،اجراي،عنوان،داستان،كوشك،الملك ...

به گزارش خبرنگار مهر، در راستای اجرای نوزدهمین جشنواره نمایش های آیینی و سنتی کاشان، کوشک میدان کمال الملک این شهرستان میزبان پاتوق نقالی است و کودکان کاشانی می توانند هر شب از ساعت ۱۹:۳۰ مهمان برنامه این پاتوق باشند و از آداب، رسوم و تمدن ایران زمین مطلع شوند.
اکبر رضوانیان در حاشیه افتتاح پاتوق نقالی در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به جزئیات برنامه های پاتوق نقالی اظهار داشت: در نخستین وهله از برنامه های این پاتوق کودکان کاشانی تحت عنوان «شاهنامه و دانش های زیست محیطی» داستان «سیامک و دیو بچه» را با اجرای مریم بیدمشکی برای کودکان بازگو می کنند و بازی های کودکانه شاهنامه نیز برنامه مکمل محسوب می شود.
وی اجرای دو نقالی و یک خیمه شب بازی در نخستین روز پاتوق نقالی خبر داد و افزود: نقالی «عاشق شدن برزو» با اجرای احسان افچنگی از سبزوار، نقالی «تازیانه بهرام» با اجرای معصومه لشنی از اهواز و خیمه شب بازی «جی جی بی جی و الاغ سوار» با اجرای علیرضا حیدرپور از شیراز نیز از دیگر برنامه های این روز است.
«شاهنامه و خداباوری» عنوان دومین روز پاتوق نقالی کوشک کمال الملک است
دبیر نوزدهمین جشنواره نمایش های آیینی و سنتی در کاشان «شاهنامه و خداباوری» را عنوان دومین روز پاتوق نقالی کوشک کمال الملک دانست و ابراز داشت: در این روز داستان «زال و سیمرغ» بازگو و نمایش خلاق نیز به عنوان برنامه مکمل به روی صحنه می رود و نقالی «رئیس علی دلواری»، نقل شاهنامه با اجرای مرشد مسعود نوری فرد و خیمه شب بازی «اسب سلیم خان» نیز از دیگر برنامه های دومین روز پاتوق نقالی است.
وی با بیان اینکه «شاهنامه و دوستی و همکاری» عنوان سومین روز پاتوق نقالی است، گفت: داستان این روز «رخش قهرمان» و برنامه مکمل آن نقاشی و کلاژ است و نقالی های «زال و سیمرغ»، «کوش نامه» و «رستم و اشکبوس» نیز در نظر گرفته شده است که توسط هنرمندان نمایش های آیینی و سنتی اجرا می شود.
«بیژن و منیژه» داستان آخرین روز پاتوق نقالی است
رضوانیان «شاهنامه و وفاداری» را عنوان آخرین روز پاتوق نقالی کوشک کمال الملک کاشان عنوان کرد و افزود: داستان این روز نیز داستان «بیژن و منیژه» و برنامه مکمل آن قصه گویی کودکان است و سه نقالی «رخش با شیر»، «فرنگیس» و «رزم رستم و اسفندیار» نیز از دیگر برنامه های آخرین روز پاتوق نقالی است.