خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همایش یاران همیشگی انقلاب در بسیج اصناف قرچک برگزار شد

فارس | استان‌ها | شنبه، 13 بهمن 1397 - 19:01
همزمان با دهه فجر و با حضور اصناف شهرستان قرچک همایش یاران همیشگی انقلاب در بسیج اصناف قرچک با حضور امام جمعه و دیگر مسوولان برگزار شد.
اصناف،انقلاب،امام،نقش،اقتصادي،قرچك،اتاق،انقلابيون،اسماعيلي،ح ...

به گزارش خبرگزاری فارس از قرچک، حجت الاسلام حجت الله اسماعیلی امام جمعه در این مراسم اظهار داشت: چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فرصت مغتنمی است که به تاریخ صدر اسلام برگردیم و ببینیم هر چه از اسلام داریم از امامت و ولایت و هر چه از امامت و ولایت داریم از مجاهدت حضرت زهرا است.
وی گفت: انقلاب ما زمینه ساز ظهور حضرت مهدی است که حاکمیت دنیای مترقی باید بر محور اندیشه ناب امام زمان باشد؛ با همان تفکر و اندیشه ناب امام راحل عظیم الشان حرکت را آغاز کردند.
وی افزود: امام خمینی (ره) عبد صالح خدا بود و خدا کمک کرد و هدفی جز برافراشتن پرچم دین نبود.
اسماعیلی تصریح کرد: تشخیص و بصیرت به روز امام بسیار مهم بود و ایشان اخلاص در عمل داشت و نهضتش پا گرفت.
این مسؤول تاکید کرد: می‌شود با توکل بر خدا انقلاب کرد و به پیش برد و با همه ترفندها، حیله‌ها، تفرقه، ترور، تهدید و تحریم و نفاق، ایستاد و مردم هم همیشه لبیک گفتند و انقلاب تا به امروز هست و خواهد بود.
امام جمعه قرچک تاکید کرد: با همان درایت و روحیه، امام خامنه‌ای تا به امروز با افتخار این کشتی را هدایت کرده است و به صاحب اصلی یعنی حجت بن الحسن عسکری(عج) تحویل خواهد داد.
وی در ادامه به دستاوردهای انقلاب و چهل سال گذشته اشاره کرد و گفت: شرایط امروز با ۴۰ سال پیش قابل قیاس نیست؛ گرفتاری و مشکلات هستند و دشمنی ها وجود دارد، ولی مردم با همه وجود ایستادند چون به حقیقت نظام ایمان دارند.
اسماعیلی در پایان گفت: اصناف شرایط ویژه و تاثیر گذاری دارند، اصناف از صدر اسلام بودند، امام همانطور که به انقلابیون تکیه داشت به بازاریان هم تکیه کرد.
اصناف نقش مهمی در حمایت از مبارزان و انقلابیون داشت.
حمید رضا تاجیک رییس اتاق اصناف شهرستان قرچک نیز در این همایش گفت: در پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اصناف نقش مهمی ایفا کرد و حتی در هشت سال دفاع مقدس نیز نقش به‌سزایی داشت.
وی بیان داشت: از لحاظ اقتصادی و اجتماعی نقش اصناف قبل انقلاب و پس از انقلاب بر کسی پوشیده نیست و نقش بعد از انقلاب هم ادامه دارد که این نقش جبهه اقتصادی است.
تاجیک به گستردگی فعالیت‌های اصناف اشاره کرد و گفت: بیش از ۴ میلیون واحد صنفی در سطوح مختلف فعال هستند و فعالیت اقتصادی آنها زیر نظر اتاق اصناف انجام می‌شود که به چرخه اقتصادی کمک شایانی انجام می‌دهند.
رئیس اتاق اصناف قرچک بیان داشت: ۳۷۰ اتاق اصناف در سراسر کشور وجود دارد که ثمره ۴۰ سال حضور مبارزین اقتصادی در کشور است.
وی گفت: به لحاظ اقتصادی، اصناف نقش مهمی در حمایت از مبارزان و انقلابیون داشت و در حال حاضر نیز در برنامه های فرهنگی اجتماعی و یادواره‌های شهدا پیش قدم بوده است.
انتهای پیام/67037