خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت فرودگاه هنگ‌کنگ دوباره متوقف شد/ درخواست سازمان ملل برای خویشتن‌داری

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 22 مرداد 1398 - 15:00
کمیسیونر عالی سازمان ملل در امور حقوق بشر امروز، سه‌شنبه از مسئولان هنگ‌کنگ درخواست کرد که خویشتن‌داری پیشه کنند. وی تحقیق درباره استفاده از گاز اشک‌آور و روش‌های منع شده در قوانین بین‌المللی از سوی نیروهای امنیتی در مقابله با معترضان را خواستار شد.
فرودگاه،معترضان،كميسيونر،اعتراضات،بشر،گاز

کمیسیونر عالی سازمان ملل در امور حقوق بشر امروز، سه‌شنبه از مسئولان هنگ‌کنگ درخواست کرد که خویشتن‌داری پیشه کنند.
وی تحقیق درباره استفاده از گاز اشک‌آور و روش‌های منع شده در قوانین بین‌المللی از سوی نیروهای امنیتی در مقابله با معترضان را خواستار شد.
به گزارش ایسنا، با ورود معترضان هنگ‌کنگ به فرودگاه این شهر، این فرودگاه که یکی از پررفت‌وآمدترین فرودگاه‌های جهان است، بار دیگر از فعالیت بازماند.
تمامی خمات پروازی در فرودگاه بین‌المللی هنگ کنگ به دلیل اختلال بوجود آمده در نتیجه اعتراضات ضددولتی متوقف شده است.
این تعلیق سروریس دهی یک روز پس از توقف فعالیت‌ها در این فرودگاه رخ داده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، در همین حال، میشل باچله، کمیسیونر عالی سازمان ملل در امور حقوق بشر در بیانیه‌ای اظهار کرد: در موارد بسیاری، پرتاب گاز اشک آور در میان معترضان، محل‌های بسته و مستقیما علیه برخی از تظاهرکنندگان خطر قابل توجه مرگ یا جراحت جدی را ایجاد می‌کند.
راپرت کولویل، سخنگوی باچله در نشستی خبری گفت، اظهارات چین درباره "جوانه زدن تروریسم" در اعتراضات هنگ‌کنگ کمک کننده نیست و می‌تواند وضعیت فعلی را وخیم‌تر کند.
انتهای پیام