خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هماهنگی قاچاقچیان با افراد صاحب منصب استان‌های مرزی جهت قاچاق کالا

ایسنا | سیاسی | سه شنبه، 22 مرداد 1398 - 14:31
مدیرکل پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات گفت: هماهنگی قاچاقچیان با برخی از افراد صاحب منصب در استان های مرزی از دلایل قاچاق لوازم خانگی به کشور است و در حقیقت آن صاحب منصبان ورود کالا به مرزهای کشور را تسهیل می کنند.
قاچاق،كشور،خانگي،لوازم،مرزي،كالا،عنوان،صاحب

مدیرکل پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات گفت: هماهنگی قاچاقچیان با برخی از افراد صاحب منصب در استان های مرزی از دلایل قاچاق لوازم خانگی به کشور است و در حقیقت آن صاحب منصبان ورود کالا به مرزهای کشور را تسهیل می کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، سیدعبدالمجید اجتهادی در برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت‌وگو در خصوص قاچاق لوازم خانگی به کشور با بیان این‌که «بخش عمده ای از قاچاق لوازم خانگی به کشور از طریق بازارچه‌های مرزی صورت می گیرد»، اظهار کرد: در حال حاضر تبلیغات گسترده ای صورت می گیرد که افراد می توانند در بانه خرید کنند و در تهران تحویل بگیرند و این موضوع قطعا زیبنده نظام که با قاچاق کالا مبارزه می‌کند نیست.
وی افزود: متاسفانه یکی از دلایل وجود بازارچه های مرزی و گسترش قاچاق لوازم خانگی به دلیل مشکلات حوزه قوانین و سوء استفاده از آن است.
در کنار برداشت‌های ناصواب از قوانین و مقررات، هماهنگی قاچاقچیان با برخی از افراد صاحب منصب در استان های مرزی از دلایل قاچاق لوازم خانگی به کشور است و در حقیقت آن صاحب منصبان ورود کالا به مرزی های کشور را تسهیل می‌کنند.
عمده این قاچاق‌ها تحت عنوان ته لنجی و کالای ملوانی صورت می گیرد.
مدیرکل پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: هیچ ماده‌ای تحت عنوان کولبری در قانون نداریم.
هیچ کس نمی‌تواند تحت عنوان سهمیه مرز نشینی این حجم از کالای قاچاق را وارد کشور کند.
قوانینی مانند کالای ته لنجی قرار بود معیشت ملوانان را تقویت کند و اصلا موضوع لوازم خانگی مطرح نبوده است.
وی با بیان این‌که «برداشت‌های ناصواب از قانون رویه شده است»، عنوان کرد: متاسفانه با توجه به این وضعیت، دستگاه های نظارتی هر چقدر بخواهند اعمال قانون کنند، تبدیل به یک معضل می‌شود و به عنوان مثال اگر بخواهند کالاهای ملوانی و ته لنجی را سامان دهند، اعتراضات زیادی توسط برخی از مردم صورت می‌گیرد.
انتهای پیام