خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعزام ۵۴ هزار حاجی ایرانی برای انجام رمی جمرات سوم/ پایان حج برای ۱۵ هزار نفر

فارس | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 22 مرداد 1398 - 14:16
مدیر عملیات حج زائران ایرانی بیان داشت: حدود ۵۴ هزار نفر از ساعت ۱۴ تا ۱۶:۳۰ بر اساس برنامه تعیین شده برای رمی جمرات زائران ایرانی به جمرات می‌روند.
جمرات،زائران،نفر،رمي،حجاج،حج

به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، نصرالله فرهمند مدیر عملیات حج زائران ایرانی گفت: حدود ۱۰ هزار نفر از حجاج بیت الله الحرام که شامل معذورین و افراد دارای شرایط خاص بودند شب گذشته با اتوبوس از منا به هتل‌ها بازگردانده شدند.
وی افزود: امروز (سه‌شنبه ۲۲ مرداد ماه) نیز از ساعت ۶ تا ۹ صبح به وقت محلی ۱۵ هزار نفر از حجاج که هتل‌هایشان در فاصله دورتری قرار دارد به جمرات رفتند و پس از انجام عمل رمی جمرات سه گانه به منا بازگشتند و بعد از اذان ظهر همه آن‌ها با اتوبوس به مکه انتقال می‌یابند.
فرهمند با بیان اینکه ۴۰۰ دستگاه اتوبوس برای انتقال ۲۳ هزار نفر از زائران تدارک دیده شده است، اظهار داشت: بقیه زائران که حدود ۵۴ هزار نفر می‌شوند از ساعت ۱۴ تا ۱۶:۳۰ بر اساس برنامه تعیین شده برای رمی جمرات زائران ایرانی به جمرات می‌روند.
وی ادامه داد: این افراد که در هتل‌های نزدیک و اطراف جمرات ساکن هستند، مقرر شده بعد از انجام رمی جمرات سه‌گانه از آنجا به هتل‌هایشان بازگردند.
مدیر عملیات حج زائران ایرانی ابراز داشت: در حال حاضر هیچ مشکلی وجود ندارد و شرایط بسیار خوب است و حجاج ما به سهولت و در آرامش به اعمال خود می‌پردازند.
انتهای پیام/