خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۵۰۰ پرونده تخلف اصناف در استان سمنان مفتوح شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 22 مرداد 1398 - 13:06
سمنان - معاون نظارت و بازرسی صنعت، معدن و تجارت سمنان از گشایش یک هزار و ۴۴۹ فقره پرونده تخلف در اصناف استان از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه خبر داد.
استان،اصناف،سمنان،معدن،ماهه،تجارت

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی یحیایی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه به میزبانی صنعت، معدن و تجارت سمنان، ضمن بیان اینکه در چهار ماهه نخست سال جاری یک هزار و ۴۹۹ پرونده تخلف اصناف در سطح استان مفتوح شده است، تاکید کرد: این تعداد پرونده متعلق به هشت شهرستان استان است.
وی با بیان اینکه میوه و تره بار و نانوایان در صدر متخلفان اصناف از لحاظ تعدد پرونده هستند، افزود: خشکبار، پوشاک، لوازم خانگی و فروشندگان قند و شکر در رتبه‌های بعدی قرار دارند.
معاون صنعت، معدن و تجارت سمنان گفت: در چهار ماهه نخست سال جاری همچنین ۸۶۸ گزارش مردمی به سامانه رسیدگی ۱۲۴ ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اعلام و مورد رسیدگی قرار گرفته است.
یحیایی میزان تخلفات صورت گرفته در اصناف استان سمنان طی چهار ماهه نخست سال جاری را ۶۲۰ میلیون تومان دانست و ابراز داشت: گرانفروشی، کم فروشی، فقدان درج قیمت، صادرنکردن صورتحساب، و تقلب عمده تخلفات اصناف استان سمنان بوده اند.